Søg
Close this search box.

ÅRSOPGØRELSE – DE 5 BEDSTE REJSER!

DET ER TID TIL AT KIGGE TILBAGE PÅ DETTE ÅR!

Jeg har ikke engang blogget et år – og jeg har optur over mine oplevelser som jeg har kunne dele med jer herinde. Jeg ser HER tilbage på de bedste rejseoplevelser med jer. Jeg kalder det en ÅRSOPGØRELSE – fordi det faktisk er det 🙂 Her kommer turene! Er i klar til at rejse med? Er i enige?

image

DISNEYLAND PARIS – HALLOWEEN STYLE!

I start oktober blev jeg inviteret på pressetur til Disneyland Paris med Merle alene. Først havde jeg nedtur over at hele familien ikke kunne komme med (lad os sige det sådan at døtrene var enige haha) MEN denne tur er helt speciel og Merle havde brug for lidt alene tid. Og det var et TOP privilege at det kunne være i Disneyland Paris. Drøm jer tilbage med os HER! og HER! og HER!

image

LONDON CALLING – FASHION WEEK STYLE!

Jeg arbejder med mode og var inviteret over til London for at arbejde med Burberry. Det er typisk nattevagter og sove om dagen. De store døtre er begyndt at have engelsk i skolen og jeg havde mulighed for at have dem på mit værelse (med en lille upgrade). Jeg nød at have de store på storby tur – de nød byen og shopping OG også at have deres mor på egen hånd (når jeg arbejdede..) LONDON turen kan du læse om HER!

IMG_6875

KÆRESTE TUR – YSTAD STYLE!

En ting som er blevet mere og mere vigtig for mig og os voksne herhjemme er at kunne tage lidt væk i et par dage og bare være… ja… kærester. Have tiden til at snakke under aftensmaden – uden man lige skal tørre den væltede mælk og skære bønner ud og smører brødet. Jeg er vild med det! Og det kommer der mere af i det næste år! JUHUUUUU – læs om vores tur HER!

image

FØRSOMMERFERIE ROADTRIP – NORDJYLLAND STYLE!

Ja jeg ved godt det ikke er en rejse i manges øjne MEN det er det skisme i mine – shit det tager tid at komme til nordjylland MEN hvor er der bare dejligt! Sejeste Kamilla fra skønne Diary.dk havde planlagt en pressetur uden lige med NORDJYLLAND i fokus. Jeg er vild med det – OG ungerne snakker allerede om at vi skal derop igen! (og det håber jeg da på at vi skal 🙂 ) Hop med på eventyret om NORDJYLLANDS ROADTRIP HER!

image

SOMMERFERIE I NOVEMBER – CYPERN STYLE!

Spontant men dejligt valgte vi at tage til Cypern i November med Svigermonster og Svigerfar på charter tur ud over alle grænser. Til det formål har jeg simpelthen skrevet lidt om det med et koncept der hedder 10 billeder med tekst. Jeg er TOP glad for den ferie fordi vi ALLESAMMEN var sammen (med dårligt WIFI nuvel). Det var en dejlig ferie – og det føles allerede som om det er flere måneder siden! Drøm med tilbage HER! HER! og HER!

 

TAK FORDI I LÆSER MED!

ISÆR I DENNE UDSALGS TID

(HVOR DER JO ER VILDT UDSALG –

HER! BLANDT ANDET)