Søg
Close this search box.

GODMORGEN FRA OSLO

image

GODMORGEN FRA OSLO. På denne fredag af den sorte slags. Shit det går amok iår hva? Efter at have læst Michalas indlæg må jeg indrømme at jeg både er lidt enig – men forstår hvorfor folk går amok!… Jeg kan altid bruge flere sko. Købe mere tøj til ungerne (som jo heller ikke mangler noget). Jeg sidder heroppe i Oslo og smiler. Smiler fordi jeg godt kan forstå den her forbrugsfest idag. Vi er i en evig søgen efter den bedste pris. Og jeg kan sagtens forstå man vælger at købe gaver til nedsat pris. Vi kan kun bruge pengene en gang og mange, her i det danske land, har måske ikke mange penge at kaste om sig. MEN hvad gør det her ved vores gavekøb og indkøb generelt. Kommer vi nogensinde til at ville betale fuld pris for noget? Udover mælk og smør og brød? Er det et handle vilkår at alt er nedsat hele tiden? Eller burde det være mere struktureret også KUN nærmest ske på black Friday og ikke “hov vi har udsalg fordi kl er 12 og vi ikke har nået hvorfor budget”? Jeg ved det ikke.

Et kæmpe smil herfra og et link HER hvis du ikke kan leve uden (okay og HER også!)

NYD DAGEN!! Kram fra Oslo.

image