Søg
Close this search box.

TRYGHEDEN DER ER LIDT VIGTIG…

Sponsoreret af FDM

JEG HAR VÆRET I 2 BIL UHELD…

Det første uheld, var en vinter eftermiddag hvor jeg kørte galt på grund af vinterglat vej. Anden gang blev jeg kørt massivt ind i fra siden. Begge gange har jeg haft kæmpe glæde af vejhjælp som kom og hjalp mig i denne pressede situation. Jeg har det lidt dårligt med biluheld. Ikke fordi jeg er bange for dem, simpelthen fordi min far døde i et bil uheld. Han døde året før mit sidste uheld. Jeg må indrømme at det rystede mig lidt extra. Jeg kunne have været dræbt, jeg var heldig… Jeg faktisk har altid tænkt, at det var vigtigt at være en god billist. OG det er det også. MEN det er også vigtigt at folk omkring dig er det… Derudover er det vigtigt at have GOD HJÆLP omkring dig også! Jeg har flere gange (som ovenstående forklarer) gjort brug af den der hjælpende hånd som FDM giver. Vi har FDM VEJHJÆLP GULD. Og jeg må indrømme at det giver tryghed – PLUS extra hjælp også. Hvis uheldet er ude får vi Bland andet udover det “normale” (bugsering af bil, førstehjælpstaske) hotelovernatning og morgenmad, betalt fortsættelse af rejse som fører OG passagere (!!), lejebil i 3 dage, transport imellem værksteder, og frit værkstedsvalg for bare at nævne et par ting.

MED NOGLE ROADTRIPS FORUDE

ER VI KLAR…

Motorvejen kan bare komme an! For vi har trygheden i baghånden. Det der extra gode kort på hånden. Sikkerhedskortet om man vil. Vi kan tage afsted med en sikkerhed om at hjælpen er på vej og lige rundt om hjørnet hvis uheldet er ude. Vi ved at vi med FDM er i sikre hænder.

Jeg er faktisk lidt vild med vores FDM VEJHJÆLP!