Søg
Close this search box.

TEENBRILLER TIL SMILLA. HEJ SMARTEYES.

BRILLER TIL BØRN OG TEENS HAR ALTID VÆRET LIDT EN JUNGLE.

annonce for Smarteyes

Teenbriller, børnebriller. Vi har siden Smilla skulle have briller første gang (da hun var 7 måneder gammel) været en masse brillebutikker igennem. Og dengang var det en stor udfordring at finde briller som ikke lignede enten legetøjsbriller, eller briller som ikke var pæne. Vi fandt dem vi godt kunne lide og som passede til Smilla, og de kostede boksen. Som i helt seriøst boksen. Og efterfølgende igennem Smillas opvækst har vi fundet den løsning vi synes passede til Smilla. Og dernæst set på prisen…

Smilla har aldrig været ked af at have briller, dog har jeg bemærket at det betyder mere og mere for hende hvordan hendes briller ser ud. Hun forstår at det er en del af hendes look – so to say. Hun forstår at hun gerne også må have en mening om hvordan de skal se ud. Jeg var (hvis jeg skal være helt bundærligt) nervøs for om Smilla ville blive drillet fordi hun brugte briller. Men det er min erfaring at det er blevet mere “normalt” at have briller, og Smilla har jo nærmest ikke “været Smilla” uden briller.

Det har tidligere som sagt været en udfordring at finde et stort udvalg af seje briller til børn, dog har brillemarkedet heldigvis rykket på sig de sidste par år, og da Smilla skulle have nye briller (glasset på de gamle begyndte at blive for ridset) besluttede vi os for at kigge hos Smarteyes. Jeg har bemærket at Smarteyes var nyere på markedet, og at deres brilledesigns til voksne var fede. Vi anede dog ærligt intet om deres børne/teen sortiment dog, så vi tog lidt afsted uden de store forventninger. Måske var der kun et par briller at vælge imellem jo?

HEJ SMARTEYES! HEJ TEENBRILLER!

Vi kørte til Valby (Spinderiet for at være mere specifik) Og fandt hurtigt den fine butik med pink farvet balloner udenfor. Straks blev vi budt velkommen af den sødeste unge dame (ja jeg er tusind år gammel) og blev ledt hen til en væg fuld af børne/teen brillestel. Smilla blev først lidt overvældet, da vi normalt ikke er vant til så stor en væg, med så mange fine brillemuligheder. Så det eneste rigtige var jo så at prøve løs. Smilla fandt hurtigt 2 briller som hun synes var fede. Et par klassiske havanamønstret briller, og et par sorte og pink briller. Nu var det svært at vælge. Jeg lavede en poll på instagram da vi var i butikken og der valgte de fleste klart de havanamønstret briller. Smilla var ikke helt sikker. De sorte og pink farvet var bare seje også! Se alle de fine børne/teen modeller HER!

Nu forholder det sig således at alle børnebrillekøb indeholder 2 briller. Du læste rigtigt. 2 par briller. Et par man betaler for og et par man får med. GRATIS VENNER! Pludseligt stod Smilla med hele to par briller som hun gerne ville have lige meget! Det er jo intet mindre end fantastisk! Tænk at man so m barn kan have 2 par briller man skifter imellem, briller som kan være forskellige eller naturligvis samme par – det ene som solbriller. Begge briller får man med hjem for 1450kroner – uagtet bygningsfejl eller styrke.

Derudover er jeg nød til at fortælle om Smarteyes tryghedsordning! Skulle uheldet være ude og en af briller går i stykker så kan man for kun 350kroners egenbetaling få et helt nyt par briller. Tryghedsordningen kan bruges alle de gange man har brug for indenfor det første år man har købt brillerne. Læs meget mere om alle fordelene HER!

HVOR OPTUR ER DET LIGE VENNER?

Nerd Alert går helt amok hos mig med det ULTRASEJE digitalfit, hvor synsfeltet bliver placeret individuelt ud fra hvordan brillerne sidder på personen. Begge Smillas brillevalg blev tilrettet med digitalfit. En maskine som knivskarpt indlæser synsfelt og jeg nørdede for vildt over processen (hvilket jeg naturligvis filmede) og Smilla synes det var ret sejt at en “robot” var med til at “lave” hendes briller. Jeg er helt enig! Jeg håbede nærmest at jeg på et tidspunkt skulle have lavet et par briller, bare for oplevelsen af digitalfit!! Opturs feature om du spørger mig!

VI HENTEDE SMILLAS BRILLER

BARE OS TO!

Og hun glædede sig så enormt meget til hendes TO par nye briller. Ville de være ligeså seje som da hun så dem sidst? Igen en sublim service og smilende søde personaler. Smilla prøvede begge par briller og var SÅ GLAD for dem. De var præcis som hun huskede dem! OPTUR! vi fejrede hendes nye briller med en kop chai overfor Smarteyes butikken i Spinderiet i Valby, og snakkede om de fine ituier som hun havde valgt også. Et i sort og et i en sart rosa farvet.

Det vigtige for mig som forælder er at butikker forstår at være i børnehøjde, og snakke til (i dette tilfælde) Smilla. At vise at de tager hendes valg seriøst. Jeg er simpelthen så glad for den behandling vi har fået hos Smarteyes. Tålmodigheden i at vide at børn ikke altid beslutter sig på nul komma fem. Hele denne oplevelse har været så fin for især Smilla, og det er dæleme vigtigt.