Søg
Close this search box.

HEJ MARCUS OG MARTINUS!

img_9755

DAD OF THE YEAR!

JEG INDRØMMER DET GERNE! Den titel mener jeg bestemt at jeg fortjener efter denne weekend! I lørdags var vi inde og se teenage sensations MARCUS & MARTINUS. Og ja det var en vild aften for døtrene og vi havde skisme også en hyggelig aften. Nuvel, det er måske ikke den musik vi ville vælge – MEN det er da faktisk en fest at hoppe rundt og fjolle med døtrene til.

JEG ANEDE IKKE HVAD JEG SKULLE FORVENTE…

Andet end en masse pige skrig. Sådan helt Bieber agtigt! NUVEL det var sandt. Vi kom hastende igennem BOXEN i Herning, og da de slukkede nogle af lysene i hallen, gik tøserne HEEEELT AMOK med skrigeriet. Mine døtre så skræmt op på mig imens ældre piger med ansigtsmaling og t-shirts med drengene på kom løbende – sådan lidt halvhysterisk…

KONCERTEN GIK IGANG…

Og jeg må indrømme at jeg skisme var imponeret over hvor seje de knægte var. MEGA prof og med et smil, kørte de halvanden times fest igennem, med fyrværkeri og ild show. Et oplagt band og en meget alsidig (og fantastisk) dansegruppe med på scenen. Døtrene havde en fest – især Merle faktisk som ville hoppe og holde telefon lys da hele salen skulle tænde for lommelygten. Hele hallen lignede et hav af Ildfluer. Flot med flot på.

JEG HAVDE EN OVERRASKELSE I ÆRMET…

For pigerne fik mulighed for at hilse på de to norske gutter efter koncerten. OG det skabte røde kinder, og nervøsitet hos de store døtre. Drengene kom ind og ja jeg – voksne mand – tog et “Shoes of the Day” billede med dem. Og de 3 store fik billeder med deres norske musik helte. Her er billederne

img_9757

img_9759

img_9756

MAN KAN SIGE AT DØTRENE HAVDE EN FEST!

Og det havde vi voksne nu også, med at kigge på vores børn. Jeg har altid mobbet en tidligere kollega, da hun blev slæbt rundt med hendes store datter til teenage koncerter. Men faktisk forstår jeg nok nu, hvorfor. For den glæde man ser hos sine børn, er skisme det hele værd! Døtrene sov godt da vi kom hjem til Fyn…

img_9762

MEN HOV VAR NOOMI

IKKE MED?

Jo det var hun. Hun valgte dog at lave prut i hendes ble 2 sekunder før drengene kom ud for at sige Hej. OG det gjorde så at hun ikke var så selvskabelig. Hashtag typisk timing! Derudover blev hun lidt betuttet da de seje drenge stod foran hende

SIKKE EN DEJLIG AFTEN!