Søg
Close this search box.

EN DAG I HUSTRUENS SKO

HUSTRUEN ER GLAD FOR SKO!

DET ER HELDIGT, FOR DET ER JEG OGSÅ!

reklame da indlægget er aftalt, dog er skoene betalt og købt…

Og jeg synes det kunne være sjovt hvis jeg lavede en dag i hustruens sko. Især fordi jeg havde købt et par sko. Et par nye sko fra ROCCAMORE, som er en absolut favorit herhjemme. Favprit fordi Frederikke (den gakkede kvinde bag mærket som inspirerer mig konstant med kreativitet, og GOOD SPIRIT!) er sej, og laver sko som kvinder rent faktisk går godt i. Og hustruen er vild med dem. Jeg købte et par grønne fine støvletter som hustruen var vild med. De kom på den første weekend der var ledig og afsted tog vi. Jeg synes det kunne være sjovt at vise billeder fra dagen med familiens dag, hvor de nye støvletter indgik i… SO HERE GOES!

AFSTED OG UD MED OS!

Mod byen og en dag med alt lige fra test af ny mulig bil, til test af ny mulig taske, til generel hygge dag med døtrene (og mig). Det er ikke tit at hustruen hopper i høje hæle på en dag som den, dog er de her helt perfekte med en hælehøjde som er til at gå i, omend hendes andre støvler fra ROCCAMORE også er eminente at gå i (ifølge hustruen). De har den her super lækre støtte nede på forfoden (med en speciel ortopædisk indersål) som gør at fødderne ikke bliver trætte, og gør at de er som en drøm at gå i! Vi tog videre rundt i byen og fandt en perfekt spot til brunch, og vi havde rygsækken med som indeholder tegnegrej til døtrene. Det var der dog ikke brug for da ungerne måtte tegne på dugen…

KØB IKONISK!

Ligegyldigt om det er taske, tøj eller sko, så vil jeg til enhver tid sige at man skal købe ikonisk. ROCCAMORE er legende men ikoniske. De er dygtige til at finde farver som udfordrer men som absolut passer godt ind i de andre ting hustruen har. De er aldrig sat ned, og er typisk limited i den forstand at man skal købe dem imens man ser dem. Imens jeg var inde for at købe støvletterne som iøvrigt hedder CHARLIE, kom kvinder ind i butikken iført sko fra ROCCAMORE for at købe flere. De ved hvad skoene står for, og ved at de er klassiske og ikoniske. Og derfor køber man dem til fuld pris! Videre til dagen gik vi i Illum for at shoppe, og julegaveønske shoppe…

DØTRENE HAR OGSÅ ARVET VORES SHOELOVE!

For ser i, de går også op i at have sko på som er rare at have på. Ava proklamerede at hun absolut glædede sig til at hustruens sko var der når hun blev stor. For så skulle hun låne dem. De tøffer tit rundt i skoene herhjemme og leger seje damer. Ikke fine damer – seje damer! Og jeg synes skisme at de nye støvletter er OPTUR og smukke. Derudover har JEG optur over at hustruen går i høje hæle igen, en ting som hun ikke gjorde så meget i efter vi har fået døtre. Eller ihvertfald ikke i løbet af “normale” ugedage, og dennes logistik… Men nu render hun tit rundt i smukke støvler med høje hæle, i frække farver og lækre detaljer. Jeg er tosset med det. Det er OPTUR!

SKOENE RØG AF VED SOFAEN DA VI KOM HJEM…

MEN det var ikke med en følelse af smerte jeg hørte, haha, nej det var bare en hustru der tog støvlerne af med en tanke om en dejlig dag….

EN DAG I HUSTRUENS SKO…

SE DE SMUKKE CHARLIE STØVLETTER HER!

JEG HYLDER FREDERIKKE DEN SEJE KVINDE BAG MÆRKET HER!