Søg
Close this search box.

BRILLER TIL BØRN KAN OGSÅ VÆRE SEJE!

smarteyes

annonce SMARTEYES

JEG KAN HUSKE DA SMILLA

SKULLE HAVE BRILLER…

6 måneder gammel – hun var lillebitte, og med mini børnebriller. Dog var vi ikke i tvivl om at hun havde brug for dem da hun skelede markant mere end hvad normalt var. Siden har de ligesom været en del af Smilla. Ingen Smilla uden briller. Og med årene har vi haft perioder hvor Smilla ønskede sig det anderledes. Hvor Smilla bare gerne ville være foruden de briller. Vi bliver fulgt tæt på øjenklinik i Lyngby, og har alle gange forsøgt at gøre det utrygge (øjendråber, ubehag mm) til en okay formiddag med lidt hygge efterfølgende. Alenetid med enten hustruen eller mig. Og det har virket. Vi taler ikke Smillas tanker ned når hun er sur på brillerne, dog presser vi heller ikke på for at hun skal droppe dem og få linser istedet for. Læs fine tips om at spotte synsproblemer hos børn HER!

Jeg kunne også være nervøs for at Smilla ville blive drillet (min generation af børn blev drillet med de underligste ting) men jeg fandt hurtigt ud af at børn med briller nok er langt mere normalt nu, end tidligere. Og hendes venner komplimenterer hende når hun får nye briller, og det får en positiv fokus. Smilla er for tiden ikke utilfreds med at have briller. Hun har skønne briller at skifte imellem, og har netop hentet et par HELT NYE smukke grå briller. Men mere om dem senere…

BRILLER ER EN DEL AF SMILLA…

Vi har tidligere frygtet brilleskift da de typisk var en stor udgiftspost i budgettet. Vi har tidligere nok kørt briller et års tid for langt fordi briller kostede for meget troede vi. Men sidste år fandt vi ud af en løsning. Den løsning hedder Smarteyes. Med den fineste butik i Valby (spinderiet), på Amager og I Aarhus (hvor vi var forbi i sommers) har vi fundet svaret som passer til vores behov. Og til Smillas smag ydermere. Med et kæmpe udvalg af børnebriller fra små børn til de store teens, er Smarteyes den rette destination for os. Et kæmpe plus er ydermere at man får et par briller med kvit og frit når man køber børnebriller. Om man vælger to af samme design, et par med solbrilleglas og styrke eller to hvidt forskellige designs er op til barnet (og måske forældrene som kan have en mening høhø). Denne ordning gælder på briller op til 15 års alderen. Læs meget mere om denne opturs ordning HER!

SMARTEYES KØRER LIGE NU GRATIS SYNSTEST FOR BØRN HELE OKTOBER MÅNED. ALT DU SKAL GØRE ER AT BRUGE KODEN designerbriller NÅR DU BOOKER EN SYNSPRØVE her!

SMARTEYES HAR NETOP LANCERET

EN SPRIT NY KOLLEKTION!

BACK TO SCHOOL, er fuld af seje designs, og også nye detaljer og farvekombinationer. Og Smilla har valgt et par fra netop denne kollektion. I seje Grå. Hun faldt pladask for dem da vi var forbi butikken. Smilla fik også et synsprøve, hvilket var sjovt for hende at prøve da vi jo normalt går fast hos øjenlæge. MEN der var fuldstændigt check på det hele naturligvis. Vi har altid følt os i gode professionelle hænder når vi handler i Smarteyes. Og Smilla kan uden problemer vælge imellem en masse designs. Og denne gang valgte hun et par supersmukke grå briller fra den nye kollektion. De er seje men også superklassiske uden for meget spræl. Som Smilla kan lide hendes briller bedst. Se alle de fine BACK TO SCHOOL modeller her!

SMARTEYES KØRER STADIG DIGITALFIT…

Hvilket betyder at brillernes glas fremstilles perfekt efter syn og øjnenes placering bagved brillen. Jeg havde optur over det sidste gang især fordi det er sådan lidt HIGHTECH. Det er super nørdet men en rutine Smilla allerede er vant til når vi handler hos Smarteyes. Personalet er som altid enormt imødekommende og snakker med Smilla, og henvender sig udelukkende til Smilla når de spørger ind til hendes tanker. Jeg er vild med det. Det er Smilla der skal bruge brillerne og absolut hendes tanker der skal spørges ind til. Og dette gøres ikke fordi de skal men fordi det falder personalet helt naturligt at sådan er det bare! Se alle de fine børnebriller der findes HER! 

smarteyes

MAN VED AT BRILLERNE ER ET HIT NÅR DE NYE FLUKS UDSKIFTES MED HENDES ANDRE FAVORITTER (også fra Smarteyes naturligvis)

Se lige hvor smuk hun er med disse nye grå briller også…