Søg
Close this search box.

ER DU OGSÅ BAGUD MED JULEN?

1
REKLAME

JEG INDRØMMER DET GERNE!

Denne December er jeg ikke helt tjekket. MEN julekalendre har døtrene dog fået – takket være blandt andet PLAYMOBIL (som døtrene er ambassadører for i år). Jeg ville gerne vise jer der følger med hvad der kunne være i sådan en julekalender, og det endte ud med en lille serie INSTAGRAM STORY SNAPS med en lille godnat historie om Mette og hendes børn, på hestegården. Se filmen nedenfor:

DE HER JULEKALENDRE ER OPTUR!

Optur fordi de ligger op til leg, og hygge og fordybelse hos mine børn. Optur fordi der er forskellige temaer. Julen handler om hygge og fordybelse for mig. Og disse kalendre gør lige det synes jeg!

julekalender

Find den fine

HESTE JULE KALENDER

HER!

OG Find de andre fine

PLAYMOBIL JULEKALENDRE

HER!