Søg
Close this search box.

FAR. SKAL I SKILLES…

img_6435

SPØRGSMÅLET KOM PROMPTE FORLEDEN…

Ava så eftertænksom ud… Det var tydeligt at hun havde tænkt over det… Og en masse tanker og følelser kom ind over mig. For NEJ vi skal ikke skilles! Men måske har vi været tilpas uenige foran vores døtre til at hun tænkte sådan. Vi har ikke decideret aftalt at skændes foran døtrene, dog er vi begge enige om at vores børn godt må se at man bliver uenige og holder på sin mening. OG at man bliver gode venner igen. De store døtre går i klasse med børn hvis forældre har bestemt at de er bedre forældre/voksne/mennesker hver for sig, og det har vi snakket om før. Jeg kan selv huske tanken da mine forældre gik fra hinanden. Dog var deres “skilsmisse” den lykkelige hvor vi stadig var en familie. Lykkelig for mig ihvertfald. Men så sad jeg der, først og blev sur over det – i min verden – absurde spørgsmål. Men jeg så jeg lidt udover det. Og vi fik os en snak. En snak om at man ikke skal skilles fordi man skændes engang imellem. En snak om at de ikke skulle til at tænke over hvem de ville bo hos. For det havde hun også tænkt over… Pludselig blev jeg i tvivl om det var en god idé at være uenige overfor vores døtre. Er man en god forælder hvis man viser alle situationer af ens liv. For jeg tænker ja. MEN måske har vi så ikke været så gode til at vise at vi blev gode venner igen?

SKÆNDES I FORAN JERES BARN?