Søg
Close this search box.

VERDENS BEDSTE MADRAS!

REKLAME FOR AUPING

JEG VED DET GODT! DET LYDER SOM EN DÅRLIG REKLAME…

Eller rettere, en god reklame? En fantastisk Auping Original Box seng er flyttet ind i vores soveværelse. Og omend at vores fire døtre mener at sengen skal bruges primært til to ting. /1 AT SOVE I SAMMEN MED OS, /2 HOPPE VOLDSOMT RUNDT I, ja så har vi da også haft en mulighed for at teste det med at sove i den nye seng. Altså os to voksne. Vi var i den fine butik på østerbro (måske kan i huske det?) hvor vi blev guidet til at vælge vores helt egen madras type. Den som vi lå bedst på. CRESTO hedder vores madras og den er delt op i 2 kerner. Min madras er fast, og hustruens er medium. OG vores madras er 2 meter bred. Altså markant bredere end den tidligere seng. Dette var primært med udgangspunktet i at vi nærmest altid har en mini i sengen imellem os.

OG JA! VI HAR TO FORSKELLIGE MADRASTYPER I EN SENG!

Og det er komplet nyt for mig. Jeg mener. For det første, blev madrassen samlet oppe i vores soveværelse. Den ene side til mig og den anden side til hustruen. Hvorefter en fantastisk topmadras kom på. CRESTO madrassen er alt hvad vi ledte efter. Og omend vi havde elevation oppe at vende, så endte vi med denne madras type UDEN elevation. Det er sjovt hvordan man kan mærke en markant forskel imellem de to madrastyper når man bare sidder ned på madrassen. Og konklussionen må absolut være…

AT VI SIMPELTHEN ALDRIG HAR SOVET BEDRE!

Hustruen har tit ondt i hoften, og med de 5 zoner i vores madrasser støtter og passer den på ryggen. Det er helt eminent! Og er en helt ny verden for os. Søvn er vigtig, og omend jeg ikke altid er god til at få for meget søvn så ved jeg nu at jeg absolut får den bedste søvn jeg kan få i vores nye seng. Jeg kan ikke få armene ned!!!

OG DØTRENE HAR OGSÅ GODKENDT DEN…

LÆS MERE OM DE FANTASTISKE MADRASSER OG NØRD MED AUPING HER!