Søg
Close this search box.

#SFS – HVORDAN HOLDER VI SINDET UNGT?

DEN HER WEEKEND HAR VÆRET OVENUD SUBLIM!

Nuvel weekenden har stået i fødselsdagens tegn, dog har det simpelthen været fuldstændigt fantastisk! Jeg mener. Jeg er nu far til døtre på 10 år. Jep 10 år! Og jeg ved at der findes en del af jer der læser med, som har ældre børn, og med garanti også nogle uden og eller mindre børn. Jeg er helt med. Jeg behøver jo ikke være gammel fordi mine børn bliver større. Ava sagde glad i bilen i torsdags hvor de havde fødselsdag “Far! Så er der kun 8 år til jeg bliver 18!”

HOLD YOUR HORSES DEAREST!

Vi tager lige 2947647202+4730+2 skridt retur og sætter os ned, og tager en slapper. HAHA! Jeg kan huske at min far altid sagde at han kun kunne se at han blev ældre fordi jeg gjorde det også. Og sådan har jeg det PRÆCIST også! Jeg skrev sammen med en veninde hvor vi blev enige om at vi har et ansvar for at forblive unge i hjernen og vores tilgang til livet! Og det har hun så ret i! Men hvordan gør vi så det venner?

OG HER ER UGENS SØNDAGS FORÆLDRE SPØRGSMÅL

HVORDAN HOLDER VI VORES SIND UNGT?

Jeg nægter at sidde som en gammel sur gammelfar der ikke kan forstå hvad der sker med sine døtre. Eller følge med. Sådan vil jeg simpelthen ikke være! Kan i følge mig?