Søg
Close this search box.

NERD ALERT – MEET MUMBAI STOCKHOLM

image

Jeg stødte på Mumbai Stockholm på instagram i 2014. De var et mærke der lavede smukke kæde armbånd/ankelkæder i enkelt design med et vedhæng i hjerte form. Mærket udviklede sig og blev til den smukke fuglekollektion gracebird (som jeg gav min hustru i julegave sidste år) igen i enkelt men stadig luksuriøst design. Jeg har fulgt hvordan mærket udviklede sig og til nu at være et mærke som laver smukke forlovelsesringe og vielses ringe bespoke – med en eventyrlyst som jeg nu forstår efter at have mødt Cecilia bag mærket.

image

Her til eftermiddag på verdens mindste hotel i København sad jeg på fortovsserveringen og hørte historien bag – fra kvinden selv. Og så på fantastiske sten og udforskede hendes smukke eventyrlige designs. In Real life. Jeg ved hvad du tænker (og hvad Cecilie tænker selv) hvad fanden går jeg -som mand- sådan op i et smykke mærke for? Jamen som i måske har lagt mærke til så er jeg tosset med at snakke med folk der har en passion for hvad de laver. Jeg er tosset med at begave min hustru med smykker. OG jeg er vild med historier. Jeg er en sucker for det faktisk.

image

image

Historien om en ung dame som tog til Indien for at færdiggøre sin uddannelse som havde intet med smykkebranchen og gøre. Men så en mulighed og forelskede sig i smykke håndværket. OG med en så sikker smag og vision at det kan ses i alt hvad hun gør. Historien om en 27årig entreprenør, som gør det her med hjertet – fordi hun elsker håndværket! Mærket har været til stede siden 2014 og de er først lige begyndt! Kender i mærket?

image

Check kollektionen ud HER!