Søg
Close this search box.

PROJECT BIL FORD FIESTA EDITION…

img_9684

INDEHOLDER REKLAME FOR FORD

JEG ER HELDIG…

Som i nok ved så er jeg kommet frem til at vi skal have en ny bil. En kone bil til mig – om man vil. Jeg er så heldig at jeg fik lov til at test prøve den seje nye FORD FIESTA TITANIUM 1.0 ECOBOOST 125HK. Altså en mega fed ny version af favoritten Ford Fiesta Jeg skulle køre til Vejle på arbejde – og det var den perfekte mulighed for at teste bilens kunnen!

MUSIKKENS GUD I BILEN…

Jeg vil gerne indrømme at jeg havde PÆNT optur da Ford fortalte mig at den bil jeg skulle køre i, indeholdt B&O anlæg også. Lad mig være ærlig, jeg hoppede rundt i stuen (børnene er vant til det efterhånden…) ISÆR da jeg er lidt forelsket i alt hvad B&O laver. Jeg mener ALT. Bagagerummet har en skjult mega subwoofer og det kan mærkes når man sparker hits ud igennem højtalerne, som var man dj på landevejen!

img_9679

img_9693

JEG SATTE MIG IND I BILEN…

Og satte musikken på… Og kørte mod Vejle. Der er spark på med hestene ( i forhold til hvad jeg er vant til nuvel…) og komforten er i top. Jeg blev ikke træt af at sidde i bilen under turen, og kop holderen var fyldt med både kaffe (vigtigt!) og væske (meget vigtigt også). Og på hvad der føles som 0,5 var jeg ved min destination ( ved at køre lovligt naturligvis! )

JEG STOPPEDE LIGE

FOR AT TAGE NOGLE BILLEDER…

img_9681img_9687img_9692

SKAL DU OGSÅ PRØVE DEN?

SÅ BOOK DIN PRØVETUR HER!

OG LÆS MERE OM DET SEJE COLLAB HER!

OG SE DEN SMUKKE REKLAMEFILM OM SAMARBEJDET HER..

https://youtu.be/ErkE4pRiXWQ