Søg
Close this search box.

NÅR HAVEGEARET FÅR EN SERIØS UPGRADE!

img_4579

sponsoreret indlæg

AF FISKARS…

HAVETIDEN ER KOMMET…

Og ja, jer der har fulgt med ved måske at det IKKE er min favorit tid. Nogensinde. MEN MEN MEN! Jeg er netop blevet upgradet af seje Fiskars. De har opfundet det her fantastiske waterwheel, som kommer til at rocke min sommer. Jeg starter lige med lidt nørderi omkring selve hjulet. NERD ALERT! FISKARS WATERWHEEL er designet så smart at man ikke får kludret slangen rundt over det hele da hele hjulet (med slangen rullet rundt ps..) kan ligges ned. Horisontalt. 360 grader uden at tippe! Dette design vandt Red Dot Best of the Best award i 2016, hvilket i sig selv understøtter det unikke i dette design! Jeg har en stor have og har altid haft udfordringer med at komme ned bagerst eller foran huset. Og med en extra slange er dette en saga blot (som man siger). Der er et opbevaringsrum i hjulet som gør at jeg kan have extra gear i. Og med extra gear mener jeg All inclusive: Waterwheel kommer med et opbevaringsrum, der indeholder et tab-stik, en justerbar dyse sprøjtepistol, en spray støtte, slangekoblinger og en græs spikeSamlet og lige til at gå til. LIGE TIL AT GÅ TIL, se det er jo perfektion i min have bog! Man kan vælge forskellige størrelser afhængig af have størrelse (vi har en pænt stor have ps), og det smarte er OGSÅ at man kan bruge andre Fiskars vand produkter man måske allerede har og koble dette på.  OG OG OG derudover har jeg sådan en vandsprinkler (som er 20 mere vandbesparende!!). Og den tænker jeg også tøserne bliver glade for. For så bliver havearbejde jo let som en leg. OG døtrene kan køle sig ned i den varme sommer – SOM JO KOMMER!

img_4578

OG HVAD ER SÅ HAVEPROJEKTET?

Yes Yes. Have projektet er simpelt og enkelt at blive sommerklar. Der er ting der skal beskære – græs der skal efter såes (og vandes). Jeg har en drøm om en levende blomster væg, bagved børnenes lege område i haven. Sådan noget grønt med en masse blomster. Måske. Mest for at skjule naboen skur der er faldet sammen, nuvel. MEN også fordi det ville være pæææænt. Derudover skal der fjernes en masse rødder og træstubbe som der står rundt omkring. OOOOOG jeg ville har oprigtigt optur over hvis vi kunne komme nærmere vores træ terrasse projekt som jeg går og har lidt planer om med sejeste Oliver fra CPHWOOD. Men generelt så glæder jeg mig til at bruge mit nye waterwheel. Og ja jeg tænker ikke altid at bruge hvide Gucci Ace Sneaks i haven. Det var bare fordi jeg ikke kunne vente med at afprøve mit nye have gear.

ER I OPDATERET PÅ HAVEGEARET?