Søg
Close this search box.

MINI GET AWAY MED HELE FAMILIEN…

img_7815

sponsoreret af De Danske Sydhavskyster

DET ER LIDT SJOVT…

Man tænker altid at man skal køre langt væk for at holde en mini ferie med familien. MEN sidste weekend prøvede vi noget nyt. Vi kørte til Næstved. Jeg har været i Næstved for en del år siden med arbejde – dog ikke længere tid, eller mere dybdegående end et besøg til en butik, lidt arbejde – frokost på café Oliver, og så hjem igen. Denne gang var anderledes. Ja det var ikke arbejde (wooow faktisk ferie ferie?) men fantastisk weekend med børnene i fokus og med en agenda som absolut var til børnenes fordel. OK altså, to af de tre dage var i børnenes tegn.

img_7804

VI ANKOM TIL HOTEL VINHUSET…

Et hotel der har ligget i Næstved i maaaaange år (præcist siden 1778faktisk). Hotellets del vi boede i, var i den fredede del af bygningen. JA det betød at alt var en smuk tidslomme med salon, høje mørke træpaneler og en nærmest atmosfære af mandehørm og cigar med en cognac til ovre i hjørnet. JA det betød også at der IKKE er elevator i den del, som de kalder for motionsdelen af hotellet. Det grinede vi alle af (læs: pigerne) da vi alle skulle op på anden sal med vores baggage (læs: som jeg bar!!) Vi blev indlogeret i deres to etagers lejlighed, fyldt med fritstående bjælker og en masse rum, som døtrene alle med et havde eventyr med at fordele imellem sig.

img_7788 img_7789 img_7796

AFSTED UD I BYEN MED OS!

Hotellet ligger absolut i midten af byen, og vi gik nemt ned af et stræde og endte på det store torv som samler gågaderne i byen. På torvet var de ved at gøre klar til livemusik og bordene var fyldt med glade mennesker som sad og nød solen – som kom da vi ankom (hej vores nye vejrkarma!) altså det havde regnet hele vejen ned til Næstved, også kom solen da vi kørte ind i byen – jeg siger IKKE at vi kom med solen… eller… Ind i butikker med os for at shoppe lidt, døtrene kom i BR og vi gik lidt rundt og nød solen, og markedet som lå sammen med live musikscenen. Der var en rar stemning af sommer. Og glæde.

DET ER DESVÆRRE IKKE ALTID

AT MAN FÅR GOD SERVICE…

I butikker kan personalet nogle gange misforstå formålet med deres job. I min optik. Man kan have lyst til at smile det væk, og det gør jeg typisk hvis jeg får dårlig service. MEN der var INGEN dårlig service nogen af de steder vi var inde og shoppe. Og jeg fremhæver hermed 5 steder i Næstved hvor vi fik god service!

PROFIL OPTIK:

Jeg kom ind med mine LOEWE solbriller, som var lidt i dårlig form. Nicolaj der hjalp mig, var TOP behagelig og hjalp, uden beregning. Derudover hjalp han med Smillas briller og vi testede nye, og hørte om deres nye ”lifestyle” abonnement som godt kunne være interessant. Han kendte til vores lokale brillebutik i Hillerød, og hjalp enormt meget – selvom han vidste at pengene ikke blev lagt hos ham denne gang.

ROPA:

Fantastiske mærker og virkelig fin service. Derudover kan man handle online hvis man skifter mening og gik glip af et køb da man var i butikken. Søde piger – fedt koncept! (og de har udsalg ONLINE HER!)

SAINT CLAIR:

Hustruen shoppede lækre toppe og gik på opdagelse i deres univers. Butikken er nyere men har en masse lækre mærker, kendte som ukendte. Ekspedienterne var søde og rare, og der var en god stemning. Personalet hilste sågar senere i byen, da vi mødtes igen. DET er da TOP HYGGELIGT!

ALT GODT:

Den hyggeligste butik med madprodukter, OG med en hyggelig tapas bar som absolut havde været en fest. Hvis ikke døtrene havde været trætte og sure…

BUTIK FRIIS:

En sprit nyåbnet butik med fine interiør ting at vælge imellem OG fint tøj. Jeg var nød til at tage et billede i butikken da den var SÅ FIN! Kender i ikke den butik så hop forbi – det er pææænt!

img_7819

VI SLUTTEDE AFTENEN

Af med Grill buffet på hotellet, og live musik som døtrene havde en fest med at danse til. Det er hyggeligt med alt den live musik i Næstved! Hotellet har en rigtig fin tradition med grillbuffet om sommeren, og det er hyggeligt at nyde dem i deres smukke autentiske lokaler, og hygge med nostalgisk musik! Aftenen sluttede med godnat sang og snak om hvad der skulle ske næste morgen. OG det var et hit at snakke om da vi skulle til BONBON land – Men mere om det om et par dage 😊

img_7824

For mere info om Det skønne område kan du læse mere HER! og HER!