Søg
Close this search box.

HUSTRUENS 12 TING JEG GØR SOM ER IRRITERENDE…

JA SÅ KOM DEN ANDEN LISTE HØHØ…

Lad os være ærlige, listen som hustruen åbenbart skulle skære NED i… HAHA. OK Her er så 12 ting der irriterer hende. Som jeg gør. Er i klar? (LÆS: er jeg klar??)

/1

Jeg finder tomme æsker, poser, indpakning etc i skabe og skuffer. Hvordan du finder det logisk at bringe et tom pakke tilbage til skuffen eller skabet er mig ubegribelig.

/2

Har du vasketøjstjansen så er der stor sandsynlighed for at du gemmer baljerne med sammenfoldet vasketøj på repoet… det der med at lægge på plads….

/3

Lige så sirligt som tingene bliver placeret og stillet op rundt om i huset, lige så meget væltet lokum er der i dit tøjskab…. ind imellem så meget at man ikke kan lægge rent tøj på plads.

/4

Du er den evige tidsoptimist. Tror du på mirakuløs vis pludselig kan køre fra centrum af København og hjem på 10 min!! Godt din svigerfar står kampklar ved SOS kald.

/5

Du udsætter-og jeg mener ikke bare udsætter. DU UDSÆTTER! Big time og ser så helt skæv ud når jeg fremlægger listen med gøremål der er udsat!

/6

Du hader absolut havearbejde. Der går en dødsdrone rundt i haven når du tvinges igang. Du har mange ideer og ser gerne at der er mange blomster- vi takker plantorama for tømt konto når foråret spirer! Men vedligeholdelsen er en pine.

/7

Du er så distræt. Vi har kendt hinanden i snart 20 år, og stadig minder jeg dig om at medbringe nøgler, tlf og kreditkortholder når vi forlader huset. Det står så slemt til, at du har måtte hidkalde nøglehjælp fra sviger, og sågar kravle ind ad øverste lille kvadratiske vindue med alarmen hylende for at undgå en aften i regnvejr med fire børn i garagen mens jeg var på fødegangen

Og behøver jeg nævne den evige kamp for at finden p-billetten!

/8

Smider arbejdsrejsebomben når vi har gæster eller er ude. Og du mener altid at du da har sagt det #dengodestemning

/9

I stedet for at sortere og smide ud, gemmer du bunkerne af vejen oven på skabe eller i de skuffer vi bruger mindst, og soler dig så lidt i rosen over at det blev fjernet – indtil jeg så igen støder på det

/10

Du foreslår en serie eller film når børnene endelig sover. Laver kaffe og sætter dig godt tilrette i sofaen, og 10 min senere sover du med verdens højeste snorkelyde der overdøver selv evnen til at koncentrere sig om filmens plot

/11

Vi takker for alle de kartoner, bakker med frugt eller pålæg du har åbnet inden de forrige var spist✌

/12

Du er irriterende god til at give gaver. Så meget at jeg kan få præstationsangst når jeg skal købe til dig

JA VI TAKKER YDMYGT FOR ÆRLIGHEDEN… 

KENDER I NOGLE AF DISSE PUNKTER – ENTEN FRA DEN ENE SIDE AF BORDET ELLER DEN ANDEN?