Søg
Close this search box.

Om at have den BEDSTE dag som forælder..

image

Jeg er ikke altid hjemme særligt meget. Og derved har mine børn også en bedre rutine nok med min hustru, end med mig. Når det så er sagt så nyder jeg faktisk at være alene hjemme med døtrene også. Vi skal lige finde hinanden i måden at vi gør tingene på, og jeg skal uden tvivl også rette ind i min hustrus struktur. (Hun kører hjemmet skide godt og jeg vil ikke ødelægge noget som virker).

Igår var en konge dag med pigerne. Og ikke fordi jeg forventer et skulderklap “ej du er så dygtig en far” for det er sgu mit “job” også – nej jeg har bare optur når tingene kører som forælder. Som mand føler jeg også engang imellem at barren af en eller anden årsag sættes lavere hos os mænd, hos os fædre. “Wow henter du dine børn” “wow er du alene med dem” Øehm JA og JA sgu da! Det er mine børn.

Tilbage til igår som var en dejlig dag (uden råbe abe far syndrom og time outs der fløg rundt i lokalet som en tsunami af koncekvenser) (okay der var en time out til de store… ) jeg kom hjem liiidt senere end jeg havde lovet hvilket resulterede i en hustru som stod klar til at springe i bilen med det samme – Hej og Farvel, afsted på arbejde med hende. Vi havde restemad så der var ikke stress med maden, og tøserne legede ude i haven (er det ikke pisse dejligt at haven er “åben” for ungerne sådan rigtig igen?) og jeg begyndte på madpakker imens jeg lige blev opdateret på verden af en god pige ven på telefonen. Alt forløb simpelthen som det skulle og jeg havde optur!

image

Det blev putte tid til de små, efter aftensmad og aftenbad, og de store blev sendt nedenunder til hygge med tv og tæppe inden de skulle i seng (vi er begyndt at putte dem lidt senere end de små så de føler en forskel i at være de store). Alt gik bare skide godt og uden problemer. Tøj blev lagt frem til dagen efter. Og de store piger blev også puttet efter vi havde læst højt.

Og pludselig var jeg alene oppe. Et stille hus som egenligt var meget hyggeligt. Pludselig havde jeg tid til det jeg ville (efter jeg havde strøget skjorte ps). Det var top hyggeligt. Egenligt kan alene tiden jo bruges til bare at slappe af og komme ned i gear. Ikke at jeg ikke kan det med min hustru ved siden af, jeg kan bare sove hvis jeg vil det. Ingen forventninger – Det er top hyggeligt!

Og dagen har især været hyggelig også fordi jeg kunne tænke tilbage på en dag med succes som far, som forælder. Idag var en god dag.

Kender i de dage hvor alt bare kører? Husker vi at give os selv en High five for dem? Og hvorfor er set at barren sættes lavere for os mænd? Hvad tænker i?

image

Tak fordi i læser med
A