Søg
Close this search box.

LORTEFAR VERSION 3835282016396

img_2335

JAMEN HERE WE GO AGAIN!

Lortefar er tilbage i fuld flor. OG faktisk ærligt ikke som jeg plejer. Der var ikke råbe far. Der var ikke attitude…

JEG KUNNE IKKE OVERSKUE MINE DØTRE…

Jeg får en helt dårlig smag i munden. I ved den der følelse (lad mig ikke være alene med den følelse please!!) hvor man ikke kan få den i seng hurtigt nok! Tanken om roen efter de er puttet. Harry Potter bogen som man ikke læste nok af til de store døtre – jeg kunne ikke overskue at være forælder idag. SHIT! det er vildt at sætte ord på herinde – og jeg bliver måske haglet ned – MEN jeg håber da også at det her er et forum hvor man kan være ærlig. I må også godt være ærlige!

JEG OVERVEJEDE OM DET VAR UHØFLIGT

AT GÅ PÅ LOKUM IMENS DE SPISTE!

HAHA jeg sidder og griner imens jeg skriver det her. Jeg mener helt seriøst den her følelse har jeg skisme ikke særligt tit. Måske er det fordi jeg skal rejse til stockholm idag at jeg er lidt ude af trit med realiteten som forælder. Måske har man bare sådanne dage – også selvom man elsker sine døtre. Jeg tror de kunne mærke at jeg ikke var til så meget fest og farver idag så selv Noomi (som for tiden tester grænser UDOVER alle tænkelige tidspunkter) var fuldstændig medgørlig.

HJÆLP MIG KÆRE JER HERINDE!

ER JEG ALENE?

 

Måske jeg bare skulle bruge lidt tid på online gambling for at fjerne fokus på hvor stor en lortefar jeg føler mig! Nu hvor jeg har mulighed for at bruge denne bet365 bonuskode 

Samarbejde