Søg
Close this search box.

DEN HYGGELIGSTE HESTE FORMIDDAG I DUBAI

PIGERNE ER LIDT OPPE AT KØRER OVER I GÅR STADIG!

Jeg skrev til Tina da jeg vidste at vi skulle herned fordi jeg tænkte at døtrene gerne ville se et heste sted og især i Dubai. Det skader jo så heller ikke når det er den sejeste Tina Lund som viser rundt. Og det havde Tina så heldigvis tid til. Vi ankom til Dubai Polo & Equestrian Club klokken 10 (okay 10 over 10) og Tina bød os velkommen i den fine lobby. Det her sted var absolut det fineste kunne man mærke, og der var en stolthed over stedet. Ikke en arrogance men en meget profesionel stemning. Tina fortalte grinende om det hele derude om hvordan hun troede at hun kun skulle være herude i Dubai i et par år, og nu havde de været der en del flere år. Pigerne slugte alt hvad denne seje kvinde fortalte, og spurgte fine spørgsmål på vejen rundt. Vi så først selve hovedbygningen hvor der var det fineste lokale marina souk (shoppe shoppe shoppe) og vi kom ud til både polo banen, og derefter banen hvor Tina rider. Så kom blev vi taget “backstage” og rundt for at se alle staldene, også en af prinsessernes stalde med alt lige fra zebraer til geder. Men vigtigst for os var dog da vi kom ind for at se Tinas heste. Og klappe og hilse på dem. Der var også tid til at hilse på den sødeste miniature pony der gladeligt hilste på!

TINA ER PISSE SEJ!

Imens vi gik rundt og fik fortalt om området, stod det klart at det er pisse hårdt arbejde. Der er en forretningskvinde her som er så in tune med heste, og hvad de kan præstere at jeg ikke andet end har kæmpe respekt for hendes arbejde herude. Ja jeg blev sgu lidt fanboy altså. Kæmpe high five til hende! Vi kom hen og så en HESTE SPA, et sted hvor hestene bliver nusset extra om, for at de ikke får skader. Det her heste noget er jo BIG BUSINESS herude altså! Det var sejt at se de vilde maskiner, og se hvor meget der bliver passet på de her smukke dyr herude også!

DØTRENE SMILER STADIG EFTER DEN FORMIDDAG SAMMEN MED TINA OG HESTENE!

Og at de fik lov til at få en roset med hjem også var nu heller ikke dumt. Det var simpelthen den fineste formiddag LIGE i hestepigernes tegn. Vi takker så også Tina for liiige at nævne hendes sommer camp udenfor Hillerød hvor jeg ganske godt fornemmer hvad de kommer til at tigge om – eller ønske sig i fødselsdagsgave. Det skal vi nok lige kigge lidt nærmere på!

LÆS MERE OM RIDELEJR 2019 HER!