Søg
Close this search box.

WEEKENDENS PLANER 5 – OPTURS GRILL MORGEN PÅ TERASSEN!

REKLAME FOR WEBER PULSE

JEG HAR SAGT DET FØR OG JEG SIGER DET SKISME GERNE IGEN!

Vores WEBER PULSE elgril har givet os lysten til at grille tilbage. Og her i weekenden gik det for alvor løs. Til morgenmaden. Ja jeg ved godt at jeg kalder dette indlæg WEEKENDENS PLANER, og der var faktisk ikke så mange i denne omgang. Og derfor kommer det her lille skriv nu. Om Smilla & min morgen (ok sen formiddag) grill fest! Vi snakkede sammen om hvordan vi kunne bruge grillen til at lave æg og bacon. Og vi fandt vores fine (læs mega grimme) silikone muffinsform frem, og arrangerede bacon og æg i hullerne. Stillede temperaturen til knap 200 grader konstant pulsende varme, og ventede. Vi var begge spændte….

GLÆDEN VAR STOR! DE BLEV PERFEKTE!

Nu er jeg jo ikke madblogger (tænk hvor meget MERE jeg ville spise haha) så jeg husker ikke hvor lang tid de fik på grillen. MEN jeg husker at de var helt perfekte. helt perfekte til morgenmaden på terassen i skyggen, og sammen med hjemmebagte boller. Frisk frugt og en fantastisk iskaffe. Så kunne dagen skisme ikke starte bedre? Efterfulgt at en tur på genbrugspladsen både idag og igår. Ja jeg kunne personligt mere efter denne lækre menu blev serveret 🙂

HVAD HAR I LAVET I WEEKENDEN?

LÆS MERE OM WEBER PULSE GRILLEN HER!