Søg
Close this search box.

NÅR EN DRENGEDRØM GÅR I OPFYLDELSE…

REKLAME FOR MINI COOPER DANMARK

MIN ALLERFØRSTE GAVE FRA MINE SVIGERFORÆLDRE VAR EN MINI…

Altså, nuvel en lille men VIRKELIG fin legetøjs version. Jeg har lært af dem at jeg altid må ønske mig ALT i verden. Ligegyldig hvad det er, og så er det op til de glade givere at finde det de vil give ud fra det. Og det gjorde mine svigerforældre så klart. En Mini Cooper har stået på min ønskeseddel de sidste mange år. Simpelthen fordi jeg er tosset med den. Jeg er fuld klar over at den nok er lidt ego bil agtig, Men jeg synes den kan meget med sit formsprog og ikke mindst de forskellige versioner den smukke bil findes i. NERD ALERT – ja undskyld. Jeg har altid haft den her smukke bil på toppen af min ønskeliste

OG IDAG HAR JEG HENTET EN MINI COOPER!

MIN HELT EGEN!

Jeg tror at Mini Cooper Danmark synes det var synd for mig at jeg skulle arbejde, når familien holdt fri. Og derfor kan jeg kører i den mest opturs, flabede blå satan af en Mini Cooper MINI MAX. Helt for mig selv. I vintereferien. Det er som om at jeg virkeligt glæder mig til at køre på arbejde i den fine Mini Cooper! Jeg får endelig lov til at køre min drømme bil. Jeg har ovenud OPTUR! Optur siger jeg! Jeg lover at jeg også kommer til at spamme med stories om denne smukke bil!

FIK JEG SAGT AT JEG HAVDE OPTUR?

SE HER FOR MERE INFO OM DEN NYE MINI MAX