Søg
Close this search box.

SAMMEN ER VI BEDRE. BØRNETØJ MED ØNSKE OM AT GØRE EN BÆREDYGTIG FORSKEL.

FAR TIL FIRE PIGER

BÆREDYGTIG BØRNEMODE

MED NOGET PÅ HJERTET?

annonce for NAME IT KIDS

Jeg ved det godt venner. Vi har hørt en masse om bæredygtighed og mode det sidste år. Og jeg indrømmer at det kan være svært at følge med i hvem der gør hvad, og rent faktisk gør det, og hvem der snakker om det for at være med på denne bølge af forandring som jeg mener burde være en realitet i tøjbranchen. Ligegyldigt hvor meget eller lidt man gør så skal man gøre noget.

Da jeg så at NameIt har lavet en afdeling på deres webshop som samler alle de produkter, hvor de gør en forskel, blev jeg glad. Glad fordi det – for mig – gør valget nemt at vælge til. Alle produkter som enten er produceret af genanvendt polyester, økologisk bomuld, eller et miks af begge findes i en nem kategori.

BETTER MATERIALS

Og jeg har optur! Optur over at man både kan vælge overtøj, undertøj og alt imellem. Vælge TIL i en tøjverden jeg synes kan være lidt (læs enormt meget) uigennemskuelig i forhold til at ville gøre en forskel når man handler tøj til sine små pus.

Når det er seje denim bukser i BETTER DENIM kvaliteten så betyder det at Nameit producerer med følgende fokus:

  •  Mindre vandforbrug
  • Mindre energiforbrug
  •  Økologisk bomuld
  • Genanvendt polyester
  • Mere bæredygtige processer er brugt i produktionen

Og også de seje produkter i genanvendt polyester som genvindes igennem rest materialer såsom plastflasker, eller Økologisk bomuld som jo vokser og er dyrket uden brug af pesticider.

LÆS MERE OM DE FINE PRODUKTER HER!

DELTAG I KONKURRENCEN OM 3 BÆREDYGTIGE STYKKER TØJ PÅ MIN INSTAGRAM HER!