Søg
Close this search box.

MORGENMAD TIL AFTENSMAD TYPE AFTEN…

enjoy mf

img_9187

SPONSORERET AF MEJERIFORENINGEN…

JA JEG VED DET GODT…

Morgenmad til Aftensmad er ikke sagen hver dag. For nogen er det måske ikke sagen overhovedet. Jeg kan gøre det absolut klart, at det er sagen herhjemme. ISÆR når jeg har haft en lang dag, og døtrene er trætte, efter en laaaang dag. Sådan en dag var idag. Jeg hentede hele holdet, handlede lidt mælk ind (i vores tilfælde er det øko mælk vi drikker p.s) og lidt frisk frugt til morgenmads arrangementet.

img_9211

img_9212

OG TADAAAA!

Dinner is ready:) Det er som om at nogle af vores venner forsøger at kvitte mælken. I ved den der religion hvor folk pludseligt og helt selvdiagnostiserende (meget sort Hvidt sat op nuvel) pludselig er laktoseintolerant. Det er vi ikke herhjemme. Jeg ved ikke hvad vi skulle gøre uden mælk. Det er klart at døtrene ikke vælter sig i mælk til aftensmaden, da mæthedsfølelse skal komme fra aftensmåltidet, MEN MEN MEN når jeg nu ligefrem serverer morgenmad til aftensmad, så er det da helt optur! OG især så også når vi er løbet tør for havregryn – som jeg højhelligt havde lovet hustruen at vi ville spise – og måtte spise “ringe med mælk på” som vi kalder cherioes. SÅ er det en opturs aften.

img_9196

img_9195

PLUDSELIG VAR SOLEN OGSÅ FREMME…

Så der sad vi allesammen (uden hustruen som arbejdede) udenfor på terrassen, og nød vejret, og sommeraftenen. Sammen. Jeg har lavet en lille film om den aften, og jeg håber i vil kigge med. Den viser PERFEKT hvordan aftenen var

Mejeriforeningen, Fartilfirepiger from Bloggers Delight on Vimeo.

ER MÆLK EN STOR DEL AF JERES DAG?