Søg
Close this search box.

BØGERNE LÆSER JO IKKE SIG SELV – KONKURRENCE!

image

Indlægget er sponsoreret af McDonalds

Vi har altid læst bøger for vores børn, og nu hvor Ava & Smilla er startet i skole så læser de også en del selv. Jeg er vild med at vi læser med døtrene. Især fordi det giver et afbræk i en travl hverdag, og når jeg læser godnat historier for Merle, så er det tid vi to har sammen. Os to. Efteråret giver også tid til at hygge under tæppet med en kop varm kakao (jeg drikker kaffe nuvel) og en god bog.

En anden ting som jeg ærligt indrømmer er at vi godt kan lide at gå på McDonalds nu og da. Det er en ting hvor vi er sammen allesammen. Nemt og hurtigt. Og døtrene får typisk en Happy Meal, med de dersens fantastisk plastik legetøj. I ved de legetøj som børnene er gladere for end de voksne 😉 Men nu er der en ny ting i Happy Meal. I hele Oktober uddeles hele 350.000 bøger. Det er syvende år at dette gøres, og jeg må indrømme at jeg har optur over det tiltag. Ava & Smilla har allerede læst to af bøgerne “Når to er sure på hinanden” og “lær at genkende 25 fugle”. Begge skabte snak ved bordet og Ava kom stolt ud og viste mig billeder fra fugle bogen – “se far det her er forskellen på drenge fuglen og pige fuglen”. Det er fantastisk hvordan verden åbnes op for døtrene, i takt med at de selv kan læse. Jeg ved jeg er gammel (snart 36 ps) men husker ikke selv at jeg sad og læste selv i første klasse.

Og nu til noget sjovt! EN KONKURRENCE!

McDonalds har givet mig til lov til at udlodde en bog pakke med 8 bøger og 2 gavekort á 75kr.

Altså en lille mulighed for at få lidt extra hygge til efterårsferien lige om lidt 🙂

ALT DU SKAL GØRE ER AT FØLGE MIN BLOG HERINDE OG KOMMENTERE HVILKEN BOG I LÆSER DERHJEMME.

VINDEREN TRÆKKES SØNDAG d 9/10 kl 22.30.

TAK FORDI DU LÆSER MED – glæder mig til at følge med 🙂

A