Søg
Close this search box.

MERLES DAG PART1

image

Fødselsdags sæsonen slutter med Merle som i fredags fyldte 4 år. Hun fyldte 4 år. Ja undskyld jeg gentager – men det er simpelthen for vildt med den lille skrubbe. Vi havde en fantastisk weekend linet op med 4 dages fejring på den ene eller anden måde – OG sikken en fest det var! Vi startede fredagen med at synge fødselsdags sang for hende i sengen (som var vores seng da hun har en tendens til at sove lidt mere i vores seng for tiden…) og gik ned i nattøj og spiste morgenmad og hun pakkede gaver op. Vi hyggede og jeg kørte de store i skole. Og de små skulle blive hjemme. Merles dag skulle handle om hygge, og en lille smule praktiske gøremål da gæsterne kom om lørdagen!

image

Vi havde en hyggelig dag hvor Merle især legede med hendes My little pony båd som larmede mere end min hustru havde lovet 🙂 Merle og hustruen lavede cheesecakes, to forskellige og havde optur over hvor nemme de egenligt var at lave. En fra boligliv og en fra CopenhagenCakes hjemmeside (som jeg er vild med ps). Jeg pyntede op til om lørdagen og vi så disney sjov og vigtigst Vild med dans. Hyggede med fredags slik og med et var Merles første dag ovre. Jeg er vild med at jeg kunne have fri og bare have et roligt tempo med mit mini hold og hustruen derhjemme! Lørdagen startede vi tidligt op. Min hustru bagede de sidste og jeg ordnede terrassen som i det fantastiske vejr lagde op til at vi skulle være udenfor! Hvor er det simpelthen fantastisk at man i september måned kan være ude på terrassen OG sidde uden tæpper osv hehe. Op pyntning bestod af flag vimpler fra flying tiger (formerly known as Tiger ps) og papir pom pom’er som vi har investeret i for flere år siden. Men det er en god investering da vi stadig har dem og genbruger dem flittigt. Find Pom Pom’er HER!

image

image

image

Mange af de ting vi ender med at bruge er faktisk “genbrug” altså voks duge vi fandt i Rema1000, Vaserne jeg tømte vores netto for, KÆMPE isene som altid bliver stillet op udenfor – fordi de står for fødselsdag for os,  osv osv. Det er vigtigt for os at festen er fin også og at der er et tema. Ja det er måske lidt opkørt. Men vi vil gerne lave en fest ud af vores døtres fødselsdag. Gæsterne kom og Merle blev begavet og havde en fantastisk dag! Jeg kan ikke finde ud af om Cyklen fra mormor og morfar eller det elektroniske marsvin som larmer (vores venner får absolut gave KARMA at føle til jul haha) som var det største hit. Men en masse fine gaver fik hun. OG en masse hygge med børn og familie. Vi havde tonet mad ambitionerne ned til lækre sandwiches og grøntsagsstænger med hjemmelavet humus og tzatziki, og på den måde var der tid til at hygge med gæsterne også. Det var en dejlig dag – med fantastisk vejr! det betyder jo også noget!

image

Merle havde fået en fantastisk WHEAT / DISNEY kjole med elsa og anna print på som hun nægtede at tage af begge dage. Det betød at hun nærmest sov i den. Den kollektion er nu også magisk BÅDE til piger men også absolut til drenge! Det er det helt rigtige kompromis imellem disney fest OG tøj man gerne vil have sine børn har på (ja misforstå mig ikke men jeg tror i ved hvad jeg mener!?)

image

SHOP den smukke kollektion HER!

Jeg glæder mig til at kunne dele de næste to dage som også omhandlede mad men OGSÅ et børnehave besøg 🙂

TAK fordi du læser med – det betyder virkeligt meget!

A:)

NB! INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS 🙂