Søg
Close this search box.

OM AT VÆRE MANDLIG MOMMY BLOGGER…

1

Jeg er så heldig at være forælder. Jeg er derudover en mand (også mega heldigt). Da jeg så begav mig ud i den her rejse med blog og insta og hele baljen stod en ting klar. Vi er ikke særligt mange fædre i det her felt. Det er som om at de fantastiske kvinder vågnede en dag (måske i deres barsel) og tænkte “jeg skal da være mommy blogger”. Det vågnede jeg ikke og sagde, jeg havde et fantastisk møde og tænkte “fedt vi prøver det”(uden og tænke på hvad det betød). Men nuvel nu er jeg så her. Jeg er blevet en “mommy blogger”. Ligger i kategori med andre mommys. De her seje kvinder som deler af deres tanker – som Nutidens mor, som Incredibaby, Sneglecille, Lortemor (som ikke er lortemor overhovedet jo, bastambum og mange mange mange mange flere. Jeg er i mit (rigtige) job omgivet af kvinder (nuvel og mænd der opfører sig som kvinder ps) OG jeg har udelukkende kvinder herhjemme (selv kaninerne er hunkøn). OG dermed er jeg nu en MOMMY blogger. Jeg smiler og siger til mig selv at jeg har brede skuldre (eller er det bred mave) nok til at være en mommy. Jeg jokede med Mikkel ( far uden filter ps) om at vi da måtte starte en revolution. Nu skulle daddy bloggers på banen. Nu skulle vi rule the world. MEN jeg må nok indse at der kommer til at gå lidt tid nok. Der kommer nok ikke en daddy klynge hos Bloggers Delight imorgen. Jeg embracer det at være en mommy blogger. Jeg nyder faktisk tit at være ene mand til events og blogger happenings. Typisk nørder jeg mere og EN TING er helt sikkert – jeg er en mand! Jeg vil altid se tingene som en mand. OG selvom det er lyserødt så er det lyserødt på min måde (som man siger?) Jeg er vild med den venlige måde som (de fleste) mommy bloggers har taget imod mig. Det er skisme en dejlig familie at komme ind i. OG jeg er dybt taknemmelig for alle jeres kommentarer som viser at i støtter op om mig. TAK! af hjertet. Jeg er pisse stolt over hvad vi skaber sammen, OG jeg glæder mig til mere lyserødt som jeg ser det. ER I KLAR?

 

TAK FORDI DU LÆSER MED! 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM