Søg
Close this search box.

HOLD HOPPENDE BØRNE FØDSELSDAG I BOUNCE MED RABAT!

bounce rabat

reklame for BOUNCE INC

PSSST! BOUNCE RABAT TIL SIDST I INDLÆG!

DET ER IGEN BLEVET LIDT GRÅT UDENFOR OG TID TIL AT BOUNCE!

JAJA jeg ved det godt. Men jeg kunne ikke lade vær. Jeg var forbi Bounce igår med ungerne for at de kunne hoppe en times tid, imens jeg nød den lækre iskaffe som jeg altid gør. Bounce har været en favorit lige siden de åbnede. Bounce ligger i fields og vi kommer tit når vejret er dårligt udenfor og døtrene er vilde med det!

LÆS MERE OM FAVORIT BOUNCE HER!

FØDSELSDAGSFESTER HOS BOUNCE ER OGSÅ OPTUR!

Inden sommerferien, holdt Ava & Smilla (sammen med en veninderne) fødselsdag for alle pigerne i klassen. Vi pakkede bilen og kørte mod Fields, og BOUNCE for hele 2 timers hoppefest, afsluttet af en OPTURS burgermenu (lige efter min smag haha). Jeg er vild med fødselsdags festen derude. For det første fordi ungerne har en fest, med at hoppe, bruge forhindrings banerne og generelt opleve alt. Sammen allesammen og i små hold rundt omkring i hallen.

Man har sit eget fest rum med plads til at ligge sine ting, og har en guide i en time som viser hvordan man hopper rigtigt og generelt er der for at hjælpe. De her knægte der render rundt er mega seje – og pigerne havde en fest! Det hjælper så også at forældrene knoklede ligeså meget rundt. Hoppede og legede sammen med alle tøserne. Der blev absolut oparbejdet en appetit OG TØRST til menuen blev serveret. Det var simpelthen så fin en dag! Og tøserne hyggede sig allesammen!

BOUNCE IGEN I ÅR NU MED HELE KLASSEN!

Med så god en fødselsdag sidste år valgte vi efter børnenes eget ønske at holde i Bounce igen. Denne gang for hele klassen – med en fejring på 6 piger fra denne “årstid”. Jeg var spændt på hvordan dynamikken ville være. Men udover de typiske grupperinger så havde de en FEST! Vi hoppede i to timer. En time med guide som viste ungerne hvordan det hele virkede og legede med dem også – det var så sjovt! OG derefter havde ungerne en hel times hop på egen hånd – og det blev brugt til sidste sekund. Bounce er jo også optur fordi man med sine medbragte indendørs sko har en Parkourbane OG en forhindrings bane (som jeg selv har sygt optur over). Til sidst hyggede alle sig med optursburger og fritter (i virkelig fint niveau som sidste år – fra eget køkken). Sikke en dejlig dag!

BOOK EN FØDSELSDAG MED NY OG STØRRE RABAT FRA MIG TIL JER!

Som jeg altid siger, så er det optur at kunne skaffe jer goder som vi oplever også. Og sidste år fik du mulighed for at booke børnefester hos Bounce med 15% – den har vi lige UPPET til 20% i år – og rabatten gælder HELE ÅRET VENNER! Snak om en optursrabat! Det vil helt praktisk sige at når du booker børnefødselsdag på internettet så brug koden Fartilfire og få 20% rabat på hele herligheden. Rabatten kan kun opnås ved forhåndsbooking online. Rabatkoden skal anvendes i bookingprocessen inden gennemførsel af betaling. Rabatkoden gælder udelukkende til børnefødselsdagene.

KODEN GÆLDER RESTEN AF 2020 VENNER!

Og jeg må indrømme at det passer perfekt da den her tid bliver mere grå (desværre) så derfor kan man ligeså godt have en fødselsdagsfest i det farverige BOUNCE!

LÆS MERE OM BØRNEFØDSELSDAGENE HER SAMT BOOK!