Søg
Close this search box.

HILS PÅ AVA / SMILLA / MERLE & NOOMI IGEN

JEG SYNES DET ER PÅ SIN PLADS AT SKRIVE LIDT OM DØTRENE IGEN!

OG DERFOR ER HER EN LILLE UPDATE OM VORES DEJLIGE DØTRE! Nedenfor kan i se hvad jeg skrev for tre år siden og jeg tænker at der er et par flere af jer som er nye her på bloggen og på instagra,, og som lige skal hilse ordenligt på døtrene. Billedet er taget i weekenden hvor vi holdt fødselsdag for vores største døtre. Ava & Smilla som er tvillinger, og døtrene som startede hele rejsen som forælder. Som FAR! Jeg tog billedet op af vores favorit væg med magnolia tapetet. Og som i kan se også med en ny seng! Derudover er døtrene jo så også blevet større. Så hermed sig hej til døtrene!

SIG HEJ TIL AVA & SMILLA!

Mine to største døtre. Mine to eftertænksomme og dybt igennem dejlige tveæggede tvillingdøtre. Jeg kan mærke at de nu som 10 årige har et markant anderledes syn på livet, på konflikter, på verden generelt. Men også på mig som far. Og hvad de kan “bruge” mig til. MEN midt i det hele er de stadig mine små døtre der har brug for en krammer, et klem, et møs, at holde i hånden SELVOM vi er ude blandt andre mennesker. Og jeg elsker hvert sekund. De er også kortluntet, hangry, sure, til tider hårde i kanten. Og det er stadig ligeså svært for mig at skulle takle end for 3 år siden. DOG er de nemmere at tale ned, og snakke fornuft til. Og det kræver også at jeg viser dem respekt som de små mennesker de er, og tager deres følelser og tanker seriøst. De er eftertænksomme og er fuld af varme og kærlighed – både til deres familie og venner. De er pisse seje – og vi træner ben i næsen MED respekt for andre mennesker. Jeg er super stolt over hvordan de takler skolen som ikke altid er så nem, og jeg er stolt over deres måde at takle verden på generelt faktisk! Smukke Ava & Smukke Smilla fyldte 10 år i torsdags 🙂

SIG HEJ TIL MERLE & NOOMI ( #miniholdet )

Miniholdet som de kaldes herhjemme er faktisk med udgangspunktet i at de er et hold ligesom de store døtre er det. Tiden står ikke mere stille i den her ende af lejren og vores minier suser afsted. Først Merle på 6 år, som startede skole sidste år. Merle har en fokus og ambition for hvordan hun vil gå i skole, som jeg bøjer mig i støvet over. Der er ingen tvivl om at hun trives i faste rammer i skolen, dog også er en kreativ sjæl. Min smukke Merle har det ikke altid nemt som både lillesøster og storesøster, dog har vi fra hustruens side en tilgang, da hustruen er midterbarnet i søskende flokken. Merle har fået det vildeste løft efter skolestarten og er en mild, kærlig og eksplosiv ung dame. Hun har temperament og har uden tvivl sin egen vej. Ben i næsen, og usikkerhed som de andre døtre. Vel som os mennesker. Merle er for det meste en perfekt partner in crime til mini i familien. Noomi på 4 år, som engang imellem glemmer at hun er den lille. Hun suser afsted og vil derud af – igår. Hun har krudt i måsen (ja man er vel forælder og dermed ikke skriver R*VEN haha) hun er en god kamerat OG har intet problem med at lede sine venner, dog er hun enormt kærlig og opmærksom. Hun har som sagt krudt i måsen og der er ingen tvivl om at denne unge dame ikke venter på at blive budt til dans. Hun danser allerede på bordet. Hende her kommer til at udfordre mig med garanti, og jeg glæder mig til at følge hendes vej også. Dog er der liiiige et år til i børnehaven, og det håber jeg vil forme hende endnu mere! #miniholdet sover i samme rum, i en fin køjeseng, da Merle mente det var unfair at hun skulle sove alene når vi andre sov sammen. Hustruen og jeg, og Ava & Smilla… ALT FOR NUTTET!

MEN NU ER DET JERES TUR! FORTÆL OM JERES BARN/BØRN!

Det her billede er mega gammelt men er et af dem jeg har hvor de allesammen er på (ja det skal jeg arbejde på at forbedre! i know!) Flere har spurgt ind til tøserne så hermed får i en kort introduktion af mine elskede døtre!

Ava & Smilla er tvillinger (tve ægget) og fylder 7 år til april. De var vores første børn og jeg er vild med deres tendens til at inkluderer deres søstre (for det meste) og de har egentligt altid hilst deres nyankomne søstre velkommen “i sidevognen”, mere end at hade at de skulle dele opmærksomheden.

Merle fylder 4 år til september og har privelegiet i både at være den lille og den store. Hun nåede ikke at være lille søster særligt længe (sådan helt alene) da Noomi ankom lidt før tid end vi havde planlagt det. Noomi fylder 2 til Juni.

Jeg er vild med at Merle & Noomi har deres eget lille “minihold” hvor de kan relaterer til hinanden og nyde hinandens selskab.

Nu har jeg introduceret mine tøser – nu skal i introducerer jeres barn/børn! Kom frisk og fortæl 🙂

🙂 A