Søg
Close this search box.

10 TANKER JEG FÅR EFTER GULDTUBEN…

JEG SÅ GULDTUBEN IGÅR…

ELLER OK! Jeg så brudstykker og spolede lidt i det. Mine døtre er ikke hooked på den der youtube ting endnu – primært også fordi de jo ikke har mobil telefoner endnu selv, dog har de heller ikke dyrket det så meget herhjemme. Jeg kan se at de venner og bekendte jeg har som HAR børn der går op i det, ja de følger trop. Og det gør jeg med garanti også! Når det så er sagt så snakkede jeg med en gammel bekendt som nu har skolebørn samme sted som os, og han skulle til Royal Arena med hans søn for at støtte op. Det her er nutidens børns Danish Music Awards. Eller det som Danish Music Awards ville være for mig. Hvis jeg skal prøve at sætte det i en kasse. Og det der medEN kasse er jo netop det der nok er problemet for “de der” youtubere – i forhold til mig. Jeg vil mega gerne smække dem i den “opkørte, fucking snakkende, opkørte bande” allesammen. Men er de det? Jeg besluttede at tjekke nogle Youtube kanaler ud, og se nogle af de mest sete film de havde. Man skal gøre sit fieldwork tænker jeg. OK det efterlod mig så med en masse tanker. Og her er de så 10 af dem…

10 TANKER JEG FÅR EFTER GULDTUBEN!

/1

SHIT JEG FØLER MIG GAMMEL!

Jeg sidder her med en følelse af at jeg har mistet sutten, og ikke kan forstå hvorfor det her er sjovt…

/2

SHIT DE TALER GRIMT!

Nogle af dem. Det er som om at man skal vise ærlighed ved at bruge FUCKING, og andre nedern udtryk. Så er man streetcool. Jeg ville ønske at de ville højne deres sprog. Især udfra dem som følger med også 🙂

/3

SHIT DE ER DYGTIGE!

Måden de klipper videoer på, er foran kameraet, og generel måden videoerne er på, er jo fantastiske! (sproget set aside). STOR respekt for deres tilgang til deres job!

/4

SHIT DE ER ÆRLIGE!

Ligegyldigt om hvad de snakker om så har jeg følelsen af at de er tilstede og er ærlige. Der er ikke noget filter. Og det kan jeg lide (sproget set aside). Nogle af videoerne omkring deres seksualitet og måden de formidler dem på, har jeg dyb respekt for.

/5

SHIT DE ER OPKØRTE!

På en opkørt, jeg får ondt i maven over hvor opkørte de er, måde er der en overflod af videoer. Hvor det simpelthen bliver for karikeret til mig. Det bliver tåkrummende dumt i en sådan grad at nikelodeon serier virker som oscar materiale. MEN ungerne synes det er sjovt, og det laver penge jo. SÅ jeg kan se det forretningsmæssige i det. Men jeg synes det er opkørt…

/6

JA JEG FØLER MIG STADIG GAMMEL…

Vi lader denne stå…

/7

ER JEG TYPEN DER TAGER MINE BØRN MED TIL GULDTUBEN ENGANG?

Det må jeg indrømme at JA DA det gør jeg! Jeg vil gerne støtte op om mine døtres interesser, også selvom det er GULDTUBEN man skal forbi!

/8

BURDE JEG LAVE EN YOUTUBE KANAL?

Det kunne være SÅ NEMT at kaste med sten omkring det her, fordi jeg var jealous! Og lad mig slå det HELT HELT FAST! Jeg har ikke planer om at bevæge mig over i Youtube nation. Der er folk der gør det så godt. Og jeg er ikke en af dem! #kenddinebegrænsninger

/9

HVOR LANG TID VARER DENNE YOUTUBE TING?

Jeg vil glæde mig over at følge dette medie, ud fra min egen baggrund, ud fra mine døtre og ud fra samfundet. Det er jo hårdt arbejde og ikke bare sådan lige at filme/lave/kiippe youtube videoer. Og video mediet er KLART vejen frem. Det bliver spændende at se!

10/

SYNES MINE BØRN AT JEG ER GAMMEL?

Omend jeg godt ved hvad svaret er. Så ja så synes de med garanti jeg er gammel, når jeg ikke gider høre Ulla, eller Smuk uden filter. SImpelthen fordi jeg synes det er en fornærmelse imod musik haha! Men jeg tror så også at noget af det vigtigste er at forklare sine børn at youtube er et medie. At youtube er en form for arbejdsplads også. At man ikke bare vågner op og får 200.000 views. At det også er en rigtig person der er jyden (omend jeg går ud fra at han ikke er sådan altid?).

HVAD TÆNKER I OM ALT DET HER YOUTUBE NOGET?

(spurgte jeg og følte mig gammel!)