Søg
Close this search box.

#SFS KOMMER VI TIL AT OPLEVE GULDBRYLLUPPER?

image

SØNDAGEN ER KOMMET!

OG MED DEN OGSÅ ET #SFS

Igår var jeg til et guldbryllup. Ja i ved den fest hvor man fejrer at nogen har været gift i 50 år. Vi tager den lige igen HALVTREDS ÅR!!! Jeg er vild med den type fejring da jeg er vild med at fejrer kærligheden. LIGEGYLDIG hvor lang tid den har varet. Nu er det så sådan at sådanne guldbryllups fester jo, udover at jeg føler mig ung (juhuuu) også giver mig lidt at tænke på. Husker jeg at vedligeholde mit eget ægteskab eller drukner det hele i madpakker og “når far kommer hjem er mor lige gået”… Kender i det? Derudover så er der en del af vores omgangskreds som ikke holder til at være gift sammen, og som er bedre hver for sig. Gjorde man bare ikke sådan måske dengang? Holdt man ud på en anden måde? Og her er så mit SØNDAGS FORÆLDER SPØRGSMÅL!

TROR I AT VORES GENERATION GULDBRYLLUP?

28eeba93-24c2-4584-a8c0-c0f136ca5351

ET KÆMPE TILLYKKE TIL PEER OG BIRTHE IØVRIGT