REKLAME FOR AEG
JEG KAN GODT LIDE EN GOD BØF!
Så da AEG spurgte om jeg ville komme og nyde en aften på den seje restaurant REBEL midt i hjertet af København, ja så var svaret et rungende JA! Sådan rent personligt var jeg også mega nysgerig på ovnen som kunne “stege” den perfekte bøf. OG derudover ville jeg kigge nærmere på ovnen generelt, da vores egen ovn er, hmm hvordan skal jeg kalde det – USTABIL… Jeg fik lov til at invitere en sej blogger kollega med og valgte JON som jeg nyder at følge. Han er blogger med fokus på Herre beklædning og Herre universet generelt (check hans seje blog ud HER!)
AEG fejrede deres nye STEAMPRO ovn med en særlig og ekslusiv middag. GourmetKokken Martin Hylleborg, fortalte om ovnen, som de bruger i hans restaurant. Han viste mig kort rundt (da vi ventede på modebloggeren som jo naturligvis ikke kom til tiden høhø). Og jeg må sige at den lille fine restaurant i Store Kongensgade (som iøvrigt er inkluderet i flere Michelin guider) var et hyggeligt og afslappet bekendtskab. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at Martin vidste præcis hvorfor han tog de mad valg som han gjorde. MEN de smags oplevelser som vi kom igennem var helt eminente! Intet mindre.
Tilbage til STEAMPRO ovnen, som er nem at arbejde med. Vi (Jon & Jeg) blev placeret ved et sejt AEG bord, hvor vi selv kunne bestemme temperaturen for vores bøf, som først blev lyn stegt på panden, for så at komme ind i ovnen. Normalt når man tilbereder “sous vide”, så har man et vandbad i ovnen under kødet. MEN ovnen klarer det selv med den seje “sous vide” funktion. OVNEN KAN SIMPELTHEN STEGE BØFFEN!!! Og med termometeret findes den helt perfekte tilberedning. Skal bøffen være MEDIUM, WELL DONE, eller RARE? Jeg vil gerne indrømme at jeg normalt vælger well done. Som i BRANKET helst. Død. Men Martin, gav mig ikke lov til det, og jeg må indrømme at hans anbefalede temperatur (som er 57grader) var HELT perfekt! Medium Rare. YUM!
Lad os lige snakke mere om SOUS VIDE… For ser i, denne tendens indenfor madtilberedning er absolut noget jeg skal kigge nærmere på! Smag og saftighed bevares, og smagen bliver intensiveret ydermere. Det er mega nørdet (NERD ALERT) men jeg har OPTUR over resultatet! Menuen bestod denne aften iøvrigt af, den VILDESTE tartar jeg NOGENSINDE har spist (og som er REBEL signaturret iøvrigt), Bøffen som vi “selv” tilberedte (under kyndig vejledning af Martin naturligvis) med en masse lækker kål, og den fineste dessert af Pære is med kokos og hyldeblomst. Sikke en smagfuld aften, og i godt selskab med Jon også!
AEG MASTERY RANGE, er toppen af poppen. Det er serien som indeholder alt lige fra denne fantastiske ovn (AEG STEAMPRO), det super seje og flexible køle/fryse skab (AEG CUSTOMFLEX) og den superfede opvaskemaskine, igen med fleksibiliteten i fokus (AEG COMFORTLIFT – som iøvrigt vandt en RED DOT AWARD).