Søg
Close this search box.

NÅR ENS BØRN SAVNER DERES MOR..

image

Jeg har før skrevet lidt om det der med at døtrene savner deres mor, dog er det som om det er blevet mere på det sidste. Vores familie konstellation er således (som beskrevet tidligere) at mor er hjemme og far arbejder. Det er det tøserne kender til – det er sådan deres virkelighed har været i mange år. Nu arbejder min hustru igen. Og det betyder også arbejde i hver anden weekend. Og det mærker tøserne altså meget.

Jeg vil ikke lyde kynisk for jeg savner hende også i vores weekender men jeg er nok mere vant til at være væk fra tøserne eftersom mit job indeholder rejseri.

Vi skal finde en måde at det skal virke på. Og måske tager det bare tid. Eller måske skal vi bide i det sure økonomiske æble og have hende endnu mere ned i tid. Årh jeg synes det er svært at får logistikken til at kører når man har haft en anden virkelighed – kender i det?

Ava især er meget opmærksom på at hustruen er væk. Det er i den grad at hun har sat sig ind i hendes vagter. “Nattevagt betyder mor arbejder når vi sover” lille pus…

Jeg synes det er svært…

A