Søg
Close this search box.

MINI ROADTRIP MED FORSØG PÅ AT VÆRE OFFLINE?

JEG HAR VÆRET OFFLINE I HELE 2 DAGE!

OK overskriften skulle hedde jeg har PRØVET og FORSØGT at være offline i 2 dage. For da vi hankede op i ungerne og kørte mod det meget nordjyske, sammen med dejlige venner og deres døtre, ja så ville jeg være mere til stede. Jeg ville nyde mine to fridage sammen med familien, og ikke være på instagram, emails, facebook, Insta stories osv hele tiden. For ja jeg forsøger at være tilgængelig, og svare jer så hurtigt som jeg kan. MEN denne tur skulle være anderledes. Og omend jeg postede et godmorgen billede og scrollede igennem mit feed af de knap 1000 profiler jeg følger, ja så var jeg nærmest offline. Det ligger så naturligt dog når jeg oplever noget magisk, som dette ovenstående billede, at jeg så tager billeder af det! Og jeg har kamera rullen fuld af billeder og her nedenfor ser i nogle af dem! Vi var i Fårup Sommerland og du kan læse mere om det HER! Og her er så billederne som taler sit om både mad (for ja vi spiste – og især BUBBLEWAFFLES!) smukke døtre og en MASSE HYGGE! Here goes!

NEJ VI SKAL IKKE HAVE HESTE PART 74527129

EN AF DE ABSOLUTTE FAVORITTER “ORKANEN”

HØSTFEST STEMNING OG FINE DIY DETALJER TIL EGEN HØSTFEST?

DEN HYGGELIGSTE MORGENMAD I DET HYGGELIGSTE SELSKAB!

BUT FIRST!

BUT ALWAYS!

FAVORIT SKOENE VAR PÅ!

EN MAGISK HØSTFEST HOS FÅRUP SOMMERLAND!

OG HOTEL FÅRUP!

Høstfesten fortsætter hele vejen igennem uge 42. SÅ hvis du er på de breddegrader og lige er i nabolaget. Ja så kig forbi. Det er simplthen så hyggeligt. Som altid for hele familien!