Søg
Close this search box.

PRINSESSE EFTERMIDDAG OG EN VILD KONKURRENCE

REKLAME FOR DISNEY ON ICE

VI GÅR IKKE NED PÅ UDKLÆDNING HERHJEMME!

Og ikke overraskende har vi også en del prinsesse udklædning – især fra filmen FROST som stadig er et hit herhjemme. Sangene spiller stadig på fuld skrald og jeg må indrømme at den film nu også er en af de bedste Disney film i min bog. MEN idag var dagen hvor døtrene hoppede i hver deres Elsa & Anna antræk (ja vi har flere naturligvis) og havde en eftermiddags fest imens hustruen malede loft, jeg forsøgte at lave så lidt som muligt, ja så hyggede døtrene i FULD STIL med leg. Olaf fik fin tyl nederdel på og læste bøger i ly fra de andre mange udklædningskjoler, og begge Frost slotte var oppe på bordet.

VI ER JO ENORME DISNEY FANS (som i ved venner)

Og vi er så heldige at vi skal prøve noget for første gang nogensinde i næste måned. Vi skal ind at se DISNEY ON ICE. Jeg husker selv at jeg var inde for at se holiday on ice, for tusind år siden med min kusine og farmor og farfar. Jeg husker de var dygtige. Og derudover stivner døtrene fuldstændigt når de ser skøjteprinsesser (som de kalder dem herhjemme) skøjte rundt på den store is. Jeg glæder mig enormt til at dele endnu et magisk øjeblik med familien. Disney er magisk altid. Og vi bliver altid opslugt i deres vilde univers!

MEN I SKAL DA OGSÅ HAVE MULIGHEDEN!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET. VIND 2 SLÆDE BILLETTER TIL DISNEY ON ICE I AARHUS, ODENSE ELLER KØBENHAVN!

VINDERNE ER: VIBEKE KØBENHAVN, TENNA ODENSE, CHRISTINA AARHUS JEG SENDER JER EN EMAIL NU! TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!!!!

Jeg er TOP oppe at køre over denne konkurrence. DISNEY ON ICE må være en drøm i mange hjem. Og jeg vil gøre mit bedste for at dele oplevelser ud til jer der er med os på tur både her og på det der instagram også! Men JA du læste rigtigt! Vind 2 SLÆDE billetter til DISNEY ON ICE! Men hvad betyder SLÆDE BILLET tænker du? jamen det betyder plads tæt på isen. OG børn fra alderen 4-10 år kan komme på slæde tur på isen! Jeg synes den her præmie er SÅ fed! En mulighed for at fa en magisk oplevelse!

DELTAG VED AT KOMMENTERE HVEM DU TAGER MED! OG HVOR DU VIL SE SHOWET. I AARHUS, ODENSE ELLER KØBENHAVN! 

OGSÅ KØRER BUSSEN!

Vinderen findes om en uge SØNDAG D 27/1 klokken 18 og husk at jeg først skal godkende din kommentar før den er synlig!

LÆS MERE OM DISNEY ON ICE HER!

HAR DU SET DISNEY ON ICE FØR?