Søg
Close this search box.

VI MÆND STØVSUGER DA? (KONKURRENCE)

imageexternal-aspx

INDLÆG & KONKURRENCEN ER SPONSORERET AF ELECTROLUX!

Ærligt, da jeg flyttede hjemmefra der var støvsugning noget mine forældre stod for. Jeg havde ikke en støvsuger på mit lille kollegieværelse i Albertslund. Min dejlige hustru kom til og kom forbi og gjorde rent når hun synes der lugtede for meget af gamle pizza æsker (som lå under min seng). Da vi flyttede sammen gjorde vi rent sammen og jeg støvsugede mere. Jeg kan faktisk godt lide at støvsuge. Det er “nemt” at se at man gør en forskel. NU er det jo så sådan at vi har 4 dejlige døtre derhjemme – og omend jeg gerne ville give morfar skylden for grisseriet på gulvet altid – ja så er de en stor del af det daglige rod og fnuller. Grus fra støvlerne (jamen støvlerne skal da tømmes på stuegulvet!!!!), rod fra skoletaskerne – og ja generelt skulle man tro at vi havde husdyr. Kaninerne er udenfor så dem kan vi heller ikke give skylden. Det er klart at vi må støvsuge tit. Og det er faktisk en del af vores (ja jeg mener vores – ikke “vores” som betyder min hustrus ps haha) aften rutine at støvsuge.

Jeg fik muligheden for at teste den nye ELECTROLUX ULTRA POWER ZB5024G. En rap sort og grøn LEDNINGSFRI perfektion af en støvsuger. Den oplades hurtigt og FYLDER en del mindre end normale støvsugere. Den er fremstillet af 50% genbrugsplast og med automatisk slukning af opladningen til lavere energiforbrug giver UltraPower Green dig en mere bæredygtig rengøringsoplevelse (som de skriver selv inde på hjemmesiden med en masse nørderi!). Jeg har optur over at den har lys foran som gør at man kan se bedre (man er vel ved at komme op i alderen haha) under skabe og sofaen (der kunne jo ryge noget legetøj engang imellem). Men NU til det vigtigste:

KONKURRENCEN!

JEG HAR MULIGHED FOR AT UDLODE EN AF DISSE BAD BOYS. OG DET ENESTE JEG EGENLIGT “KRÆVER” ER FØLGENDE:

KOMMENTER HVIS DU ER KVINDE:

“HVORFOR MIN MAND ER TOSSET MED AT STØVSUGE / ELLER BURDE VÆRE DET”

KOMMENTER HVIS DU ER MAND:

“DERFOR ER JEG TOSSET MED AT STØVSUGE”

FØLG MIN BLOG OGSÅ KØRER BUSSEN! JEG FINDER EN VINDER FREDAG NÆSTE UGE KL: 19:50 – FOR SÅ KAN WEEKENDEN STARTE LIDT SJOVERE!

ER I KLAR? LETS GO!

KONKURRENCEN ER SLUT! VINDEREN ER : Katinka !! TILLYKKE! SEND MIG EN EMAIL PÅ ALLAN.THULLESEN@GMAIL.COM

JEG GLÆDER MIG TIL AT LÆSE MED

A