Søg
Close this search box.

EN PERFEKT MØDEDAG PÅ HILTON

image

image

 

HILTON HOTEL ved Københavns Lufthavn står for mig for mange forskellige ting. Et hotel, som jeg blev indlogeret på inden den første kæresteferie med min søde hustru (og første gang jeg hoppede i en hotelseng, ja hoppede!). Et hotel, hvor jeg med venner og familie har nydt den vildeste søndagsbrunch. Stedet for et fint award show. Og sidst men ikke mindst, hotellet, som danner perfekte rammer for møder – store som små. Jeg arbejder med mennesker fra en masse forskellige lande og muligheden i, at de kan flyve ind kort til et møde, er ikke bare behageligt for dem – men også for mig! Det komfortable i at være tæt på flyet hjem igen – og mig der kan hoppe på en metro nærmest direkte fra Hiltons lobby – er jo fantastisk. Personalet er derudover TOP professionelle og rare. Man har ikke følelsen af, at hotellet er stort – som det jo er – nærmere formår Hilton og dets personale at skabe præcis den stemning, du leder efter.

Jeg havde æren af at være med i en lille film om deres smukke og fleksible rammer til netop møder. Der fik jeg endnu mere indblik i, hvor mange forskellige mødemuligheder, der reelt set er. Alt lige fra det klassiske mødelokale med behagelige stole, man kan sidde i i mange timer, til det kreative Bobles-lokale, som lægger op til kreativ tankegang og muligheden for at komme væk fra det (for nogen måske) “statiske” mødegen. Jeg er enormt stolt af filmens resultat og håber, at I vil kigge med her nedenfor.

[vidcore vid=”mG6kNuNj”]

Hele oplevelsen den dag gjorde det endnu mere klart for mig, at dette sted er en eminent ramme til en masse forskellige former for møder. Jeg vil både kunne holde workshops for en større forsamling og holde mindre møder med mine nærmeste samarbejdspartnere. Maden er spækket med økologiske råvarer og kan tilpasses lige, hvad du har brug for. Fleksibilitet er nøgleordet her. Og det er vigtigt for mig, når jeg skal holde møder.

Har i holdt møder på Hilton? Hvad er jeres favorit ting og minde fra Hilton?

TAK FORDI DU LÆSER MED det har betyder meget 🙂

A