Søg
Close this search box.

EN PERFEKT AFTEN!

img_2760

image

JEG FIK EN OPGAVE AF HUSTRUEN…

Ser i, vi skulle have venner til middag. Sådan rigtig hyggelig voksen middag med Tapas og god vin, og god snak. Udfordringen var så at hustruen skulle arbejde så jeg stod for indkøb og “madlavning”. Vi nåede ikke rigtigt en overlevering så jeg fandt mig selv i det lokale supermarked – flakkende rundt efter det ene og det andet. HVAD DÆLAN VAR TAPAS? Vinen til maden var denne gang både hvid og rødvin fra Hardys. En vin vi drikker tit herhjemme, og også en vin som jeg føler går til rigtigt meget. Det er nemt at finde mad der passer til de velsmagende vine! Jeg fandt det sidste mad og begav mig mod hjemmet og mad klargøring!

img_2749

img_2750

HJEMME VAR JEG…

En SMS kom ind med en aflysning fra vennerne. Barn syg. Sådan kan det gå når man har venner med børn. Men maden skulle ikke gå til spilde så jeg klargjorde maden til hustruen – selvom hun kom for sent hjem ( tak til sundheds platformen… ) så skulle vi stadig hygge os, OG nyde vin og mad. Jeg gik igang! På med forklædet og et glas vin imens jeg gjorde klar. Nuvel jeg vil nok ikke sige at det var den mest farverige tapas jeg fik lavet. Nuvel jeg var stadig en stolt mand! Jeg havde lavet mad, og gjort noget klar til hustruen, og kunne hygge lidt om hende!

img_2580

img_2762

img_2754

HJEM KOM HUN…

Hende den dejlige! OG vi hyggede os uffattelig meget – også selvom det ikke var sådan at aftenen var planlagt. Vi hyggede os med at være os to sammen. Med god vin. Og god farveløs tapas 🙂

img_2766

KENDER I HARDYS VINE ? HVAD ER JERES #HARDYSMATCH ?

TJEK DERES FACEBOOK SIDE UD FOR LØBENDE KONKURRENCER OG VIN NØRDERI 🙂