Søg
Close this search box.

JYSK OPTUR!

indlægget er lavet på baggrund af en invitation til en pressevisning.

VI KENDER ALLE TIL JYSK.

Stedet jeg altid lige kører forbi når jeg skal bruge feks plastiktasker med lynlås til kørselv ferien, eller dyner og hovedpuder. Men jeg har fulgt med de sidste par år på deres sociale flader, fordi de er på en rejse. Jysk er nemlig mere end det gode tilbud (som vi da alle elsker bevares) der sker noget med deres designs. Og deres kollektioner. Det var med KÆMPE fornøjelse at jeg blev inviteret til pressevising af deres nye kollektion, som udover smukke møbler også indeholdt small furnitures (skamler, småborde osv), fine detaljer til hjemmet, sengetøj og en hulens masse andet. Jeg glædede mig til at nørde, og også til at se hvorhenne på rejsen de var kommet til.

VI KENDER ALLE TIL JYSK.

Og hånden på hjertet, så har jeg ikke kigget hos Jysk for at finde møbler. Det vil jeg absolut gøre fremover. Med superfine nordiske detaljer, lyst træ og smukke farvesammensætninger var en herskabslejlighed stylet smukt med Jysk kollektionen. Et smukt rundt nordisk træ bord med forskellige stole omkring (alle med reference i grå toner, og lyst træ samt sort metal som fællesnævner) den fine træseng i lyst træ, sofaer i både uld og velour. Smukt konsolbord som kan bruges til eventuelt barskab eller skrivebordsplads. flotte puder og tekstiler, og den extra tunge dyne for yderligere “tryghedsfornemmelse” og ro.

SE LIGE NOGLE SMUKKE TING VENNER!

OG MIN ABSOLUTTE FAVORIT! DENNE SMUKKE STOL! 

LÆS MERE OM DENNE SEJE STOL LIGE HER! BEMÆRK DEN KOSTER SKISME KUN 599KR!

SE ALLE DE LÆKRE INDRETNINGSPRODUKTER HER! MIX & MATCH MED DET DU ALLEREDE HAR HJEMME!

Denne smukke daybed var IKKE til stede under fremvisningen MEN jeg har set den in real life – og den er PÆÆÆÆN!!!!

SE MERE HER!

Og den her smukke nordiske seng. Den passer da luftigt og smukt ind i mange af vores nordiske hjem! SE MERE HER!