Søg
Close this search box.

STOP MED AT VOKSE MERLE!

MERLE SKAL HENTES LIGE OM LIDT I BØRNEHAVEN…

Hun har været til afslutningsdiskofest i børnehaven. Dette er hendes sidste uge. Jeg sidder seriøst med en knude i brystet over hvor hurtigt tiden går. Min smukke lille Merle skal i skole. Lige om lidt. Hun starter i mini SFO om lidt. Hun skal simpelthen i skole efter sommerferien!!! Hvad sker der? Jeg kan ikke følge med. For nogle dage siden fandt jeg et hygge billede af os to – Merle og mig. Hun var en baby, og jeg var yngre. Nuvel tiden går og jeg forstår det jo godt. Men det er som om at jeg ikke kan følge med. Jeg sidder seriøst og har tårer i øjnene over hvor hurtigt tiden går! Hun glæder sig, og er lige dele klar og lige dele nervøs. Hun kommer til at ROCKE skolen. Det er jeg ikke i tvivl om. Jeg kommer til at være stolt – uden tvivl. Jeg kommer til at synes at hun er verdens sejeste Merle. For det er hun jo. Idag synes jeg bare lige det er lidt svært. Idag vil jeg gerne stoppe tiden. Idag har jeg tårer i øjnene over at jeg fredag afleverer Merle for sidste gang i børnehaven. Ja nu tuder far igen…