Søg
Close this search box.

NÅR FAR SKAL LAVE MAD…

REKLAME FOR KNORR NATURALLY TASTY DINNERKIT

JEG INDRØMMER GERNE…

Jeg er ikke en KÆMPE SUCCES i et køkken. Jeg har optur når jeg får lavet noget rigtigt. Derudover har jeg ikke den største tålmodighed, når madlavningen tager for lang tid. Jeg husker dagene på kollegiet i Albertslund, hvor jeg levede af pasta, lasagnette, og pasta. Stolt havde jeg lært af min kusine, hvordan man lavede LASAGNETTE. med en hjælpende hånd fra Knorr, og lidt kød og mælk. Det er faktisk således at mit allerførste måltid – serveret for hustruen – var en omgang KNORR lasagnette. Stolt serverede jeg denne ret for hende. Det er sådan her jeg laver mad. Vi spiste den sammen, og efterfølgende har jeg har enormt lyst til at lave den ret. Retten som vi lavede i vores unge dage. Okay rettelse. Retten som JEG lavede i vores unge dage. Yngre dage…

PSSST! VIDSTE DU IØVRIGT…

# KNORR anvender udelukkende naturlige tørringsmetoder, som leder vandet fra råvarerne, så de konserveres og bevarer den gode smag og ernæringsindholdet.

# De tørrede grøntsager, som du finder i Knorrs produkter, er dyrket med et minimalt vandforbrug, høstet i sæson og tørret, så de fylder mindst muligt under transport. Altsammen for at sikre bæredygtige fødevarer.

# Efter høst bliver de tørret, pakket og transporteret efter meget stramme regler for bæredygtig produktion og transport af nogle af verdens dygtigste bæredygtige producenter.

# Knorrs nye Naturally Tasty mealkits indeholder 100 % naturlige ingredienser – dvs. ingen e-numre og udlukkende ingredienser, som du kender fra dit eget køkken.

FLASHBACK FROM THE PAST?

Jeg fik helt lyst til at lave min “hofret” igen her for nyligt, og sneg nogle kasser hjem. De så nye ud. Fine farver med tekst som “100% natural ingredients”. Naturally Tasty. Jeg glædede mig enormt til at servere denne ret for mine døtre. Hvordan ville det gå. Smagte Lasagnette mon af ungdommens minder? Smagte det som jeg husker? Retten tilberedes som jeg husker det. Kød, grøntsager, mælk og det lækre pulver fuld af naturlige tørrede grøntsager og urter. Duften af posens indhold bragte mig FLUKS tilbage, tilbage til dengang i kollegie køkkenet. Dengang jeg skulle lave mad for hende den søde pige der kom på besøg til mad den allerførste gang.. Duften var præcis som jeg huskede den. Smilla kom ud og hjalp mig, og vi lavede lidt salat ved siden af.

SÅ ER DER AFTENSMAD!

Og med et endnu større opmærksomt smil, betragtede jeg døtrenes smagen på retten. Så hvordan de fik OPTUR, på samme måde som jeg huskede MIN optur første gang jeg smagte lasagnetten. Og de spiste op. OG sagde at jeg havde været god til at lave aftensmad. I ved hvad man siger – MAN SKAL HØRE SANDHEDEN FRA BØRN. Og det er mine døtre pænt meget trænet i. HAHA. Der var iøvrigt rester til dagen efter da hustruen var hjemme. Og hun istemte med lovprisninger Og huskede også minderne som vi fortalte vores døtre om rundt om spisebordet. Hele familien var komplet optaget af den hyggelige historie. En aften med minder, OG med min HOFRET. Som jeg nok får lov til at lave igen snart tænker jeg…

HVAD VAR JERES ALLERFØRSTE RET I SPISTE SAMMEN?