Søg
Close this search box.

NÅR DET KAN VÆRE SVÆRT AT TALE OM FØLELSER…

img_5190

INDEHOLDER REKLAME FOR PSYKIATRIFONDEN…

VI KENDER DET ALLE MED SMÅ BØRN…

Nogle gange kan det være svær at udtrykke sig sådan helt for vores mini hold… Det ender med skrig og skrål og fokus bliver til tider fjernet fra problemet, og ender i noget juks. Nogle gange kan det også være at vi glemmer at tale om glæde, og en dejlig og rar ting man smiler over. I en travl tid kan man til tider glemme den fokus, om børnene forstår deres følelser. Det kan jeg personligt ihvertfald. Jeg blev kontaktet af psykiatrifonden som har startet et nyt koncept. De vil gerne have fokus på følelser og det at kunne tale om dem med sine børn! De har brugt Alfons Åberg som et redskab i at kunne snakke om følelser – og i samarbejde med TeddySit har de lavet en humørpude. Jeg vil gerne støtte op om dette ved at dele vores erfaringer med denne pude OG vigtigheden i at snakke om følelser derhjemme. BÅDE gode og mindre gode…

img_5192

VI VISER (HERHJEMME) AT MAN

GODT MÅ HAVE FØLELSER…

Med den her pude fik vi os en god snak over hvad Alfons Åberg mon følte, da puden kom hjem. Og Noomi krammer den meget. Mest den side der er ked af det. Hvilket jeg synes er mega cute! Jeg kan rigtigt godt lide humørpuden som et redskab til at snakke om følelser. Jeg synes puden er rar at inddrage i samtalen om døtrenes humør. Derudover er den pæn at have på værelset. Lad os være ærlige det er også et plus!

img_5194

TÆNKER DU NU…

Den pude skal jeg købe! Så kan du ved brug af denne rabat kode spare 10 % – OG du støtter Psykiatrifondens arbejde for børn og unges trivsel (med dejlige 80 kr). Koden er HUMØR og puden kan købes HER! (rabatten gælder til d 15 juli 2017). Støt en vigtig sag.

SNAKKER I OM FØLELSER DERHJEMME?