Søg
Close this search box.

KREATIVE DØTRE ER GLADE DØTRE!

img_2008

image

DØTRENE ER VILDE MED AT VÆRE KREATIVE!

De kan få timer til at gå med fordybelse og udforskelse af deres kreative sanser! De elsker at tegne især, og det fik mig til at kigge lidt omkring på nettet efter tegnesager. I ved det der gode papir – den gode farveblyant – og måske et godt farvekridt. Pigerne arvede nogle akvarel farveblyanter, da min farmor gik bort. Vi tog dem frem en dag og de var mega lækre at tegne med. De fik hurtigt ben at gå på og jeg huskede mig selv på at deres kreativitet var lige i hendes ånd, da hun elskede at male og tegne selv!

img_1999

HAVE NO FEAR

MAKAKU.DK IS HER!

Midt i hele junglen af webshops fandt jeg denne lille fine butik – makaku.dk – med en masse kreative ting og sager – OG det der gode papir til at tegne og male på. De fine farveblyanter – OG metalliske farveblyanter til de store døtres penal hus (man kan ikke gå ned på specielle farveblyanter jo! hehe) Derudover fandt jeg de her vand crayons til at male og tegne med. De er mega fine i farven OG man kan bruge vand på for fine detaljer da de indeholder en masse farvepigmenter (nerd alert!!).

img_2100

JEG HAR EN MISSION TIL DØTRENE…

Jeg kunne godt tænke mig at de tegnede mig. På deres helt egen måde. Det vil jeg gerne have op på min herrekontorplads som er in the making (ja okay mest i mit hovede!). Forestil jer disse 4 døtre male / tegne mig – som de ser mig lige nu og som de kan tegne mig bedst. Dertil har vi nu det hele klart. Godt papir og diverse farveblyants typer og de her AQUACOLOR CRAYONS (har meganørdeoptur over dem altså!). Midt i alt udpakningen kunne Merle Og Smilla ikke vente så de begyndte at tegne med alt det nye grej. “FAR de nye farveting er mega seje” Og jeg er absolut enig!

img_2010

I KAN OGSÅ CHECKE MAKAKU UD!

OG i kan gøre det med en HELT speciel rabat kode fra mig til jer.

Hele Marts måned kan i shoppe løs med rabat og finde kreating til mange kreative DIY timer!

RABAT KODEN ER:

FAR15

OG i får hele fantastiske 15 % på alt i køber derinde!

Hvad end det er KREATING og DIY / MALERTING og MANGE FLERE TING!

Så snart mine portrætter er klar så lægger jeg dem naturligvis op på bloggen senere på måneden! Er sikker på det bliver en sjov udfordring for døtrene!

HVAD ER JERES BØRNS FAVORIT KREATIVE LEG?