Søg
Close this search box.

VELKOMMEN TIL VENNER!

VENNER DET HER ER LIDT STORT FOR MIG!

Forstår i, min blog er nu helt sin egen. FAR TIL FIRE PIGER har taget turen mod en ny rejse! Jeg har fået den redesignet, og nu er jeg klar til at give det her FULDTIDSBLOGGER fuld smadder. Det er nu at bussen kører. Og jeg har glædet mig til at du skulle se hvad jeg gerne ville med min blog. Og det er netop det du ser. Smukt nyt logo, nye billeder (som der kommer flere af løbende) og en brugerflade som skal være nemmere for dig at læse rundt i. Og vigtigst af alt. Det her er mit univers. Der er ikke nogen der bestemmer. Udover mig. Og det føles faktisk lidt vildt!

OG WHO CARES TÆNKER DU?

Og det kan jeg nu godt forstå. Et skift af denne type, betyder mere for mig end det gør for dig, omend jeg har tænkt meget over hvordan du skal kunne læse min blog fremadrettet. Og det er netop det jeg håber du har lyst til. For jeg har stadig sygt meget på hjertet. Mange fartanker som jeg ærligt vil dele. Ser du, det med at blogge giver mig enormt meget. Det er her i lærer mig og mine tanker at kende. Det er her jeg også kan nørde med en masse seje produkter og samarbejdspartnere. Det her skal fortsat være stedet hvor vi sammen kan snakke og dele erfaringer. Highfives, og ikke mindst være uenige.

UENIGE? ER DU SIKKER?

Ja du læste rigtigt. Uenige. For jeg har tidligere delt tanker som du ikke var enig i måske, dog har du altid (med respektfuld tone naturligvis) måtte have en anden mening. Du har altid måtte dele dine tanker. Og det skal naturligvis fortsætte, for lige præcis DÉT er netop hvad jeg synes at min blog også kan. Jeg gider ikke at gå ind i hele snakken omkring blokeringer, ubehøvlede skriv uden åbenlyse situationsfornemmelser, for jeg forventer at vi alle kan møde hinanden med respekt og god tone. Jeg forventer at vi fortsat har fokus på netop dét og IKKE alt det andet negative omkring os. Og det håber jeg at du vil støtte op om?! Jeg håber at du sammen med mig vil holde fokus på respekten og situationsfornemmelsen i øjeblikket. Lad os forvente den gode tone, for det synes jeg egenligt burde være på sin plads…

VENNER DET HER ER EN STOR DAG FOR MIG!

Og jeg er glad for at du hoppede over for at læse med! Uden dig ville min blog og instagram ikke vokse, og efter at jeg nu har valgt at gå ALL in på netop denne, håber jeg at du fortsat vil følge med. Lige om lidt starter en ny del af min rejse med webshop og seje ting jeg har været med til at designe, og jeg glæder mig til at kunne dele det med dig SNART!

JEG ER FAKTISK PISSE STOLT!