Søg
Close this search box.

MINE FAVORIT APPS : AUPING BETTER DAYS

image

Hermed en NY føljeton som handler om mine favorit Apps! Apps som jeg bruger i min hverdag. Glæder mig til at dele dem med jer! Here goes den første!

AUPING BETTER DAYS

Vi kan ikke alle sove som Noomi på billedet og jeg har tit været nysgerrig efter hvordan jeg rent faktisk sover. Faktisk i en sådan grad at jeg overvejede et søvn labaratorium på et tidspunkt. Jeg “lever” på ret lidt søvn, men er det så den gode søvn jeg får når jeg endelig sover?

image

For noget tid siden var jeg forbi AUPING for at nørde og se på smukke senge (og ikke mindst sengetøj – mega lækkert sengetøj! Check vores favorit ud HER! ) og der blev jeg introduceret til denne app. BETTER DAYS. Jeg har før hørt om søvn Apps men aldrig prøvet dem. Den måler ens søvn og vækker en når man ligger i den letteste del af søvnen. Derudover ser man en kurve på appen og en procent inddeling på hvordan ens søvn har været. Det eneste man skal huske er at have den liggende ved siden af dig når du sover (andre Apps skal under hovedpuden eller lignende) Nedenstående eksempel på hvordan min søvn kan være for eksempel.

image

Min største udfordring med denne app er at jeg ikke kan finde ud af at snooze. Min absolutte favorit ting når jeg skal vågne. Så det har været en lille udfordring ok det har været en mega stor udfordring for mig haha. Men jeg er VILD med nørderiet og statistikkerne. Og jeg føler at min søvn rent faktisk blir bedre! Og jeg er vild med nørderiet! Mere af det! Når man sparer sammen til en ny seng fra Auping så er det da et skridt på vejen at sove bedre

image

Prøv appen HER!

HAR I PRØVET SÅDANNE APPS FØR? VIRKER DE FOR JER?

A

TAK FORDI DU LÆSER MED