Søg
Close this search box.

VELKOMMEN SHOPPE ONSDAG!

a51d1304-999f-4896-86ec-8006cd8146d3

indeholder reklame…

KENDER I CIRAH.DK ?

Personligt har jeg optur over en hjemmeside som både har tøj til de større børn (vores er 8 år..) og også til de mindre. Cirah.dk er et nyt bekendtskab men også et bekendtskab som jeg har fundet via Instagram. Et af de steder hvor jeg følger godt med og holder mig opdateret. Cirah vil gerne forkæle de små, og med lækre mærker som MINI A TURE, PETITE BY SOFIE SCHNOOR, KNAST BY KRUTTER, WHEAT og mange flere. Så man kan sige at de er godt med med lækre danske mærker. Af en eller anden årsag har vi haft mest fokus på de mindste og er kommet i den situation at de store mangler lidt tøj. Derfor hoppede vi her til aften online og shoppede til dem. Jeg er tosset med PETITE BY SOFIE SCHNOOR kollektionen denne gang (også) da den bland andet indeholder sweatshirts (surprise!!) og fine farver og prints. Jeg så kollektionen på CIFF kids messen sidste gang, og den er bare fin! Nemt og overskueligt hoppede jeg rundt (sammen med hustruen nuvel) på Cirah.dk for at shoppe tøj. Nuvel der røg også lidt til Noomi, dog var det de store der var i fokus. Og her er vores indkøb:

//1

pssbirdsweatgf-p

Denne Sweatshirt er i min bog en af de fineste der er denne sæson! Den har fine broderier på og jeg er vild med looket!

(er du enig kan du finde den HER!)

//2

pssnycssp-p

Hustruen var VILD med den her farve. Og jeg synes det store patch på brystet er mega coolt!

( er du enig kan du finde den HER!)

//3

psspantspf-p

OK Noomi fik de her bukser. Som jeg skrev er hustruen meget vild med den her farve… Jeg fik ikke et ben til jorden!

(find dem HER!)

//4

psst-shirtleo-p

ALDRIG GÅ NED PÅ LEOPRINT. Og dette print er FINT! og vi har købt denne tshirt til de store. Vi håber de er vilde med den!

(er du også leotosset så finde blusen HER!)

//5

pssshortsleo-p

YEP der blev købt shorts til. OG om det er ALL IN på leo (som jeg er tosset med) eller man deler det op så er det bare fint – lige meget hvordan!

(enig? check shortens ud HER!)

OG DERUDOVER SÅ ER DER OGSÅ…

En fantastisk UDSALGS sektion på siden. Der hvor man liiiige kigger forbi for at finde et par strømpebukser, eller en nuttet bluse med en struds på. Der er 40% OG DET ER OPTUR! (og det er liiiiige HER!)

OG OG OG OG!!!

Jeg har fået lov til at dele en HELT SPECIEL rabatkode til alle jer dejlige mennesker som følger med i mit univers. Ser i, hvis JEG har optur over den her hjemmeside – så har I med garanti også!

CIRAH.DK GIVER HELE 15% RABAT

PÅ ALT IKKE NEDSAT PÅ DERES HJEMMESIDE.

JEG SYNES VI SKAL STARTE EN NY TING DER HEDDER 

SHOPPE ONSDAG! 

ER I MED?

Koden er : fartilfirepiger

OG DEN VIRKER I 24 TIMER FRA NU!

LØB OG KØB LIIIIIIGE

HER!