Søg
Close this search box.

SNART ER DET SLUT…

img_7095

REKLAME FOR TOYOTA…

SNART ER DET SLUT!

Ja jeg ved godt at det er en dramatisk overskrift. MEN MEN MEN, jeg mener det skisme. Denne måned er sidste måned hvor vi har luksussen i at have 2 biler. OG JA det er en luksus, jeg ved det godt. Men sikke en dejlig luksus det har været! Jeg har kørt (ja JEG har kørt – det var mega meget min bil høhø) verdens sejeste TOYOTA C-HR i næsten tre måneder, og jeg må indrømme at den har imponeret mig enormt. Hybrid teknologien har ikke været så fremskreden herhjemme, typisk fordi prisen ikke var til at betale. Dog har EL bilerne slået et slag for at tænke anderledes med sin bil. Og dermed kom hybriden som den rare mellemmand. Bilen som lader sig selv op når du kører, OG kører langt på literen. Jeg er vild med at bilen samarbejder imellem de to motorer, og dermed også opnår det optimale brændstofforbrug i enhver situation.

img_7097

MEN VIGTIGST AF ALT!

Så har den givet mig muligheden for at være en del af mine døtres morgen, med fest sang og aflevering i skolen. Vi er kommet tættere på hinanden, og det er jeg vild med. Jeg er vild med at “far’s bil” også har været en sej ting for døtrene at blive transporteret i. Jeg er vild med at den har hjulpet i logistikken. Derudover er jeg faktisk blevet vild med det design den har – mit lille spaceship af en bil. Designet er faktisk designet af en dansker. Stephan Rasmussen står bag det futuristiske design. Et design som først blev set på Frankfurt Motor Show (nerd alert undskyld!) og hvor folk troede (som jeg har hørt det) at det udelukkende var en Konceptudgave af bilen. Dog har de turde at sende den på gaden med det her seje udseende også. De smukke linier går igennem bilen både udenpå og indeni. Alt indeni i bilen har detaljen for øje, med prismeformet højtalere (med den bedste lyd jeg nogensinde har hørt i en bil!), skærm med en masse nørderi, og en udvidet sikkerhedspakke gør denne bil til en mega optur bil! Og jeg har MEGA optur over den! Og derfor er det også med sorg i stemmen at jeg må indrømme at jeg og min familie (men mest mig derfor skriver jeg mig først…) kommer til at savne det her spaceship meget!

img_7090

EN HYBRID BIL MED GRØN FORNUFT!

Hvad mere kan man bede om? Ja jeg ved det ikke! MEN MEN MEN! Nu er den sidste måned gået igang og vi vil nyde vores luksusbil så meget som vi kan! Hver morgen bliver en køretur med smil på læben. Den her bil står for en ny rejse for mig og mit nye arbejde. Men også en ny rejse for mig som FAR der er mere til stede. En FAR som kan være mere hjemme. Det vil jeg altid være Toyota taknemmelig for! NÅ inden jeg tuder igen ( #nutuderfarigen ) så vil jeg slutte af med endnu et billede fra de store døtres og min aftenkøretur. Vi skulle vaske bilen og holdt ind til siden og nød aftensolen. Iaften var en hyggelig aften uden tvivl!

img_7098

LÆS MERE OM TOYOTA ROCKSTJERNE BIL C-HR

HER!