Søg
Close this search box.

NERD ALERT – HUMDAKIN (KONKURRENCE)

img_4073

ER DER EN TING JEG ER VILD MED

SÅ ER DET NØRDERI!

Og med et var jeg sikker på at Humdakin havde en sej historie. Med et var jeg sikker på at der var nørderi involveret. Dansk design rengøringsmiddel. OG det duftede dejligt! De her produkter gjorde at jeg fandt mig selv i vaskekælderen (uden at det gik galt ps!) Jeg nyder duften når vi vasker op i hånden (hvilket sker en del lige for tiden da vores opvaskemaskine jo er død… stadig…) I kender mig, jeg var nød til at skrive og nørde med mennesket bag mærket. Camilla som sidder i Århus, havde en idé med et mærke der ikke gik på kompromis. Et mærke som var nordisk, og med de lækreste ingredienser.

img_4077

img_4080

 

Jeg har snakket med Camilla og gav hende til opgave at liste 5 ting man ikke vidste om mærket. Og her er de:

1//

HUMDAKIN har været under udvikling af CONCEPT i næsten 5 år

2//

HUMDAKIN har kun været lanceret i 4 måneder, og blev lanceret på Camillas farfars 90 års fødselsdag – 10 år efter hans død.

3//

Humdakin forhandles i 69 butikker fordelt over 5 lande – heriblandt Illums Bolighuse

4//

HUMDAKIN er patenteret og et sammensat navn udfra Camillas familie

5//

HUMDAKIN drives, ejes af Camilla, som er den eneste i virksomheden. Camilla udvikler selv produkterne i samarbejde med nogle dygtige mennesker

img_4068

KENDER I HUMDAKIN?

TJEK DERES INSTAGRAM UD HER!

Jeg kører derudover en GIVEAWAY sammen med HUMDAKIN på min instagram side.

For et extra lod kan i kommenterer jeres instagram navn!

VINDEREN FINDES NÆSTE SØNDAG d 30/4