Søg
Close this search box.

JEG ER SÅ GLAD FOR MIN (EL)CYKEL…

img_5271

SPONSORERET AF GAZELLE…

OG SÅ KOM MULIGHEDEN!!!

Jeg har LÆNGE ville afprøve en el cykel. Længe ville komme ud og røre mig i naturen på en anden måde. Døtrene er vilde med at cykle og jeg vil altid mega gerne med! GAZELLE (oprindeligt fra Holland iøvrigt…) har givet mig muligheden for at teste en af deres seje EL CYKEL hen over sommeren, og jeg har OPTUR. Optur fordi det er vigtigt ikke altid at hoppe i bilen og kører afsted. Jeg husker som barn (jep den sætning kom fra mig… HEJ GAMLE!!) at cykle rigtigt meget rundt. Med kammeraterne til festivaler og på sommerferier. Jeg husker følelsen af frihed, og glæde. Alle disse minder er naturligvis i solskinsvejr – dog må jeg indrømme at jeg gerne vil lære mine døtre at man kan cykle i alt slags vejr! Jeg skal bare lige huske at støtte op om det også hehe.

HVAD SKAL JEG SÅ MED DEN HER CYKEL?

Jamen jeg vil mega gerne cykle på arbejde. Jeg er startet et sted hvor folk løber en tur i frokost pausen. Det er ret vildt faktisk hvor sporty de dejlige nye kollegaer er. Jeg får helt sved på panden. OG vil gerne være med på deres niveau – især fordi det er sundt! Når jeg så derudover har en hjælpende hånd med denne seje cykel – ja så er alt da WIN WIN WIN! Jeg kan ikke huske så meget fra mine cykel dage udover dengang jeg kørte på en sej cruiser ude fra Haraldsgade til indre by hver dag (ikke når det regnede…) Jeg synes den nye fine GAZELLE cykle er pisse pæn(ja undskyld mit sprog!). Jeg husker mine egne fordomme med en el cykel som noget en pensionist kørte med nede i netto. Altså misforstå mig ikke – det formål forstår jeg totalt godt. Jeg så bare ikke linket til min del af cykel historien 🙂 Den fine cykel står flot og venter på at komme ud og blive luftet ved raps markerne. Den fine cykel står flot og venter på at jeg kan komme på tur med de store døtre!

MEN HVAD VENTER JEG SÅ PÅ?

Jeg vil allerhelst gerne have solskin. NEEEEJ! Jeg skal da have en cykelhjelm. Ser i, jeg vil ikke være en “gør som jeg siger og ikke som jeg gør” FAR. Jeg skal da også rocke en cykelhjelm. Og det projekt er allerede godt igang! Jeg håber oprigtigt at finde en sej cykelhjelm – hvor svært kan det være? Og ellers ender jeg med en my little pony version haha! Det ville døtrene elske! Mig på min seje GAZELLE EL CYKEL, en My little pony cykelhjelm OG marguritte ruten haha! Måske ikke helt 🙂 Jeg kommer til at rocke den her cykel. OG jeg glæder mig allermest til at få en masse dejlige cykel minder med mine døtre.

EN MASSE DEJLIGE

SOMMERFERIE

CYKEL MINDER!