Søg
Close this search box.

ØERHM UNDSKYLD MIG LIIGE…

image

ØERHM UNDSKYLD MIG LIIGE…

“Men er du ikke sød at spørge først inden du filmer os træne?” spurgte den meget rare men bestemte dame. Hun fortsætter – “vi er en del der ikke bryder os om at blive filmet imens vi træner”.

Jeg siger højlydt og overrasket “nej bare rolig jeg tog bare billeder af mig selv” hvortil jeg i en ud af kroppen følelse ser hele receptionen vende deres blikke imod mig og holde vejret. Nuvel jeg havde slet ikke tænkt at mit akavet forsøg på at få energii logoet med, kunne virke som om at jeg filmede UD i salen. Nuvel vi var sådan set færdige med trænings timen (færdige OG jeg var færdig som i mega færdig…).

Ser i jeg er faktisk stolt over at være startet med at træne – så i bedste blogger stil vil jeg da dokumentere dette – svedig selfie efter svedig selfie. Og derfor havde det slet ikke faldet mig ind at nogen tænkte at jeg filmede dem. Jeg mener lad os være ærlige. Hvem filmer andre på et træningshold? Der er en grund til vi går der. Og det er fordi vi alle vil strammes lidt op!

Ok næste gang tjekker jeg om der er nogen omkring mig når jeg igen – kejtet bestemt – vil dokumentere min trænings proces!

image

Kender i nogen der tager billeder af andre der træner? Er det noget nyt man gør?