Søg
Close this search box.

NÅR FAR SKAL PUTTE DØTRENE…

img_3961

I KENDER DET GODT…

Det er tid og man kan se at ungerne skal til at i seng, og puttes. Hvem putter hvem? Hvem er “bedst” til at putte hvem. Ja altså det rigtige spørgsmål er vel – HVEM KAN PUTTE HURTIGST SÅ DEN KAN STÅ PÅ VOKSENTID. Vi er inde i en periode hvor Jeg putter mini holdet. Det er faktisk fordi jeg lige for tiden kan putte dem “hurtigst” og smertefrit. Det er fordi jeg lige for tiden er inde i en stime af fantastiske putte oplevelser. Såsom stilhed fra døtrene LYN HURTIGT (check!) Ingen drama og børn der løber ovenpå fordi de ikke vil sove (check!) JEG HAR OPTUR! OG hustruen har optur. Og i ved hvad man siger “happy wife = happy life”! Hustruen putter de store børn og læser Harry Potter og det er en perfekt tid sammen for dem, især fordi hun læser bedre højt end mig 🙂 Vi nyder fordelingen lige nu. Nok fordi vi også ved at det kan ændres lige om lidt. Min lucky streak af opturs putninger af mini holdet ophører og ender igen med at vi skal bytte igen. Og sådan er det vel med putning generelt?

HVORDAN STYRER I

PUTNING AF DE DYREBARESTE

DERHJEMME HOS JER?